Феномен Інни Богословської... аж страшно...!

27 липня 2011, 17:58
Власник сторінки
Юрист
0
586

Спочатку було НДП, потім Партія Зелених, потім «Трудова Україна». Четвертою партією Інни Германівни стала Конституційно-демократична партія.

Потім було «Віче». На виборах 2004 року закликає не голосувати за Януковича. Після дострокового розпуску парламенту, Богословська «кидає» «Віче» і балотується депутатом у списку Партії регіонів. Ставши депутатом, 25 травня 2009 року вона виходить з Партії регіонів і балотується на пост Президента України. Зрозуміло, що Інна Германівна вибори «виграє» з самим крутим відривом, оскільки за неї віддали голоси 0,41 % виборців (мабуть члени виборчих комісій, які її представляли і яким вона до цього часу не заплатила гроші). Потім знову вступає у фракцію Партії регіонів!

            Таким чином, «тумблер» Інни Богословської переключався як мінімум разів 9…

            Цікаво, скільки заробляє пані Богословська, виконуючи місію «відновлення справедливості» у газовій справі!.. Закономірність свідчить про певний розподіл обов’язків у Партії регіонів:

-          Калашніков – на нього поклали функції глушити народ біля Печерського суду;

-          Герман – тій віддали функцію працювати зі ЗМІ і виправляти усі неточності Президента.. тобто уточнювати, що Президент мав на увазі;

-          Чечетов і Єфремов -  розказувати, які хороші реформи ініціює уряд і пускати сльози у Верховній Раді «за народ»;

-          і нарешті Богословська – наша «зірка телеефірів» та інтернет-блогів, яка курує один напрямок роботи під назвою «Тимошенко».

 

Чесно кажучи, навіть не знаю як продовжувала б жити Богословська, як би Тимошенко просто в один прекрасний день не стало (просто десь зникла б собі і все).. Адже Богословська готова убити усіх, хто колишнього екс-прем’єра береться захищати: адвокатів, правників, правозахисників, послів… колишніх суддів.

Недавно суддя апеляційного суду Києва у відставці Анжела Стрижевська так прокоментувала дії судді Кірєєва: «У мене просто немає слів»… Тут же пані Богословська щось нарила в Інтернеті і закинула купу бруду на Анжелу Стрижевську… Знаючи суддю Анжелу Стрижевську, можу сказати, що Богословській до неї ще далеко і не видно… але гроші беруть своє…

Думаю, як би сьогодні Тимошенко була б Президентом, то пані Інна із великим задоволенням очолила б слідчу комісію з питань Межигір’я… І відсвяткувала б своє 10 «ювілейне» перемикання тумблера!!

І на кінець, моя бабуся якось після ефіру Савіка Шустера, у якому І.Б. приймала участь, каже: «Скоріше б зима.. Можливо тоді у неї буде ангіна…». А я зараз думаю..: тоді Інтернет засмічувався б у двічі швидше…!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.