Рейдерство …за допомогою правоохоронців?

07 серпня 2011, 10:29
Власник сторінки
Экономист
0
662

Пансінат «Збруч» на березі Чорного моря «штормить». Його територію разом із відпочиваючими охороняють чимало охоронців із Львова, бо херсонська «Кобра», яка отримала потрібні кошти, полишила пансіонат, як тільки на нього накинувся мешканець Южноукраїнська

На підставі начебто зборів трудового колективу, який до цього жодного дня його не бачив не тільки в пансіонаті, а й на Чорному морі. А ще завдяки тому, що слідчий херсонської обласної прокуратури, вилучивши статутні документи та печатку у попереднього керівника Любові Горчанюк, на …наступний день передав їх сумнозвісному О. Майбороді. І він, «пробившись із боями» на «Збруч», одразу почав поселяти відпочиваючих за гроші, які за словами в. о. генерального директора пансіонату Сергія Горчанюка в касу так і не потрапили.

      -У листі до Президента України В. Ф. Януковича та керівників правоохоронних служб України, -свідчить Сергій Горчанюк, - члени трудового колективу заявили,що прокуратурою Херсонської області здійснюється тиск на державні органи ,щоб закрити пансіонат. А кримінальна справа проти моєї матері Л. В. Горчанюк була відкрита лише з однією метою-вилучити всі документи «Збруча» та передати їх «потрібній» прокуратурі особі О. А. Майбороді. Він у свою чергу, підробивши протоколи трудового колективу, зареєстрував себе керівником пансіонату «Збруч» з метою перепродати його на третю особу і таким чином викинути законних власників в особі трудового колективу на вулицю, відібравши в них майно.

   Відповідь на лист ще не надійшла а тим часом на захист трудового колективу стала громадська організація «Антикорупційний комітет України». Постраждали і відпочиваючі «Збруча», яким щодня доводиться перебувати ледве не в ролі заручників, бо Сергій Горчанюк із іншими членами трудового колективу щодня очікують «нового рейдерського захоплення «Збруча».

  Так, на жаль, пансіонат із курортної «перлини» Херсонщини, в розбудову якого Любов Горчанюк та члени трудового колективу доклали чимало коштів та душі, перетворюється в «штормову зону». І це при тому, що нерідкі  природні шторми й так знищують без незакріпленої берегової зони навколишні пансіонати. І без справжніх господарів кожен із них в Скадовському районі приречений на загибель. Тож навіщо до природних штормів додавати ще й штучні? І як відреагують керівники силових відомств на звернення трудового колективу? Чекати залишилось недовго, бо курортний сезон закінчується дуже швидко.

                                                                                       Олександр ШЕВЦОВ. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.