Українська опозиція, сумнівні ініціативи...

13 серпня 2011, 08:56
Власник сторінки
інженер, економіст
0
653

...Жити в країні, де вже 20 років толку не має а ні з влади , а ні з опозиції...

 

Партія Громадянський рух  України (ГРУ)  біля Печерського суду...

 

Нещодавно було оголошено про створення Комітету опору диктатурі. Чи набула ця заява широкого резонансу у суспільстві судити не берусь. Але я, особисто, на цю подію увагу звернув. Знаєте, коли відомі політичні партії організовують потужне, за кількістю, політичне об"єднання не помічати такої події якось не по- людські. Давно знані політики, члени Парламенту могли, насправді багато працювати , об"єднуватись і хоча б з поваги до їх багаторічної праці на політичній ниві, всетаки потрібно віддати їх роботі належне. Тому, як громадянин, я віддаю цій події "належне", адже я почув , тепер реагую та маю право на свою думку з цього приводу. А думка моя така:" Фігня це, все..." Вибачте , але більше нічого в голову не приходить...Слухав я заяву пана Соболева і питаю себе , а куди подівся Громадський комітет порятунку України , адже був такий, ще в травні зорганізований...В принципі , теж не менш " потужний" і більшість тих самих відомих партій до його складу входило. Де він, цей комітет? Можливо той ГКПУ виконав поставлені перед собою завдання та , виходячи з його назви, "врятував" Україну ? А Соболев тим часом проголошує перед добрим десятком мікрофонів провідних ЗМІ... партія така-то, ще партія..А в мене знову виникають асоціації,- старий комітет рятував Україну, а новий Комітет опору диктатурі буде ,що, " опиратися"? Якась маячня. А , якщо ці давно знані політики, надумають створити , через півроку ще якийсь комітет , то тоді, які будуть завдання? Інакше кажучи, вчора " рятували", сьогодні опираються а завтра "..ться".?

        Добре, створила Українська опозиція Комітет опору диктатурі. А далі , що? Можливо така велика кількість парламентських партій закликала та вивела сотні тисяч своїх прихильників на Майдан Незалежності? Можливо з дня на день вибухне нова революція, нашквалт Помаранчевій? Сумніваюсь і не тільки я, а ще впевнений, мільйони моїх співгромадян , що взагалі цей комітет принесе якусь користь нашій країні, суспільству та кожному з нас українців. "Порожняк" , як казали би "пацани". А ось вони , напевно тішаться , не натішаться, з такою опозицією та її комітетами , - жити й ж поживати та добра наживати можна ще довго. А от мені не втішно, бо жити в країні, де вже 20 років толку не має а ні з влади , а ні з опозиції , де не має правосуддя. де для політичної еліти не існує законів, де пересічні українці почуваються безправними кріпаками та наймитами - соромно та огидно.

Олександр Тарасюк

Голва партії Громадянський рух України (ГРУ)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Комітет опору диктатурі,Олександр Тарасюк,Партія Громадянський рух України,українська опзиція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.