Партійна Незалежність – приниження нації

25 серпня 2011, 13:45
Власник сторінки
словоблуд
0
640

Україні як незалежній державі днями, виповнилося 20 років. В принципі, якщо брати за людськими мірками то це вік коли підліток усвідомлює, що він робить та чого прагне. Та нажаль про Україну, як незалежну державу цього не скажеш. Важко усвідомити куди вон

Певною мірою розвиток країни залежить від курсу який тримає чинна влада, а та в свою чергу відштовхується від волі нації, яка чітко знає чого вона хоче. Згідно опитувань проведених різними центрами соціальних досліджень молодь прагне до Європи, населення віком від 35 – 60 до Росії. Та і є такі, яким взагалі байдуже куди примкнути. Цікавим є те, що про незалежність згадують виключно 24 серпня.

Події, які мали місце під час святкування двадцятиріччя становлення України, як незалежної та самостійної крани визивають сумнів, що політичні лідери взагалі знають, що таке незалежність.

Де починаються гроші закінчується релігія…

Будучі студентом першокурсником я захопився релігійними течіями та віруваннями. Як наслідок мало не кожного свого знайомого вганяв в ступор допитами якої хто віри. Коли дійшла черга до мого близького товариша то він дав мені відповідь, яка відбила в мене бажання взагалі цікавитись релігійної приналежністю. Його відповідь була проста: «Де починаються гроші, закінчується релігія».

Отже мова піде про одного з лідерів Української опозиції Олександра Турчинова. Як повідомляє УНІАН, пан Турчинов, незважаючи на заборону суду проводити акції опозиції в будь-яких місцях, крім парку імені Тараса Шевченка. Вишукував учасників багатотисячного мітингу, аби пройти пішою ходою до Адміністрації Президента, щоб передати главі держави резолюцію.

Однак бійці спецпідрозділу міліції «Беркут» перегородили вулицю Володимирську, щоб не допустити прохід колони до Адміністрації Президента.

У той же час, прес-служба партії «Батьківщина» заявила, що у центрі Києва десятки учасників пішої ходи прихильників опозиції отримали травми внаслідок застосування бійцями спецпідрозділу міліції «Беркут» сльозогінного газу.

Після, МВС спростувала цю інформацію. Та залишилося одне, але. Невже Турчинов не здогадувався про те що люди, яких він вів на спецслужби не постраждають? Звісно знав. Бо сам у минулому обіймав посади в силових структурах країни. Тож стає цікаво, знаючі про можливі ризики зіткнення, він все одно пішов на це…

В одному з свої інтерв’ю газеті «Факти» у 2004 пан Турчинов висловив таке переконання: «... людина, яка вірить в Бога, не боїться смерті. Так, як смерть для нас, віруючих християн, це - ворота до зустрічі з нашим Творцем. Коли є віра - зникає страх. Йдіть разом вперед і переможете ».

Сам Турчином є пастором серед євангельських християн-баптистів і можливо серед «братів та сестер» по вірі отримати стусанів за ідею лідера – добре. Та от серед пересічних громадян навряд. Хоча й сама релігійність політика викликає великі сумніви.

У лютому 1999 року колишнього главу українського Кабміну Павла Лазаренка затримали в аеропорту Нью-Йорка і звинуватили у відмиванні грошей на мільйони доларів. І дивовижний збіг обставин, згідно з автобіографічною довідкою, Турчинов був хрещений 1999 році. А з 1993 по 1997 роки Олександр Валентинович стояв на чолі Політико-економічної ради «Громади». Після того, як лідером партії був обраний Павло Лазаренко, став головою Центральної координаційної ради «Громади».

І тут виникає питання чи не за кошти Паші у 2002 році, Турчинов організував акцію «України без Кучми»? Бо як відомо релігія не підлягає в нашій країні оподаткуванню, а перевірити фінансові течії та надходження просто не можливо.

Витравимо вас наче комах…

Повертаючись до подій святкування Дня незалежності… Опозиція все ж таки зіткнулася з силовиками. В МВС спростовують інформацію, що до використання сльозогінного газу. Та напевно краще було б, якби так і сталося. Бо те що утнули бійці силових структур не лізе в жодні рамки та норми. Саме у той день коли Українці святкували свою незалежність, згідно повідомлення УНІАН, в ЦГЗ ГУ МВС України в м. Києві, «хтось із бійців «Беркуту» дійсно застосував якусь аерозоль, це видно на відео, цей факт очевидний. Але, що це була за аерозоль, не відомо. Можливо, засіб від тарганів».

І от вам уся незалежність: одні вважають людей воїнами власної волі, а інші комахами. І де незалежність нації?Якщо ми залежні навіть одне від одного…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.