Судді будуть получати в півтора раза більше.

11 вересня 2011, 19:41
Власник сторінки
Політолог
0
598

Як вже всім стало відомо, на 2012 рік передбачено збільшення фінансування судів України на 50%.

Кожен може розуміти це як хоче, але заперечувати те, що того ж року відбудуться чергові парламентські вибори, на яких, безперечно, будуть і зловживання владою (адмінресурсом), і фальсифікації як з одного табору (назвемо його умовно провладним), хоча члени сьогоднішньої коаліції на виборах скоріш будуть підтримуватися стратегії "краще одному, ніж з такими"; і зі сторони опозиції також варто чикати відвертої фальсифікації.
ПР завбачливо вирішила прикрити свої тели від судових справ давши їм більше грошей. 
Ми вже бачили як вони робили це за МВС, СБУ, Прокуратурою та іншими в 2010-2011 роках, а враховуючи наслідки судової реформи, судова гілка влади вже давно не самостійна (мьяко кажучи не самостійна). А зарплатний фонд суддів, тим паче, планують збільшити на 208%... які там позови проти ПР... все здаеться вже вирішено з наступними виборами.
Що може змінити перспективу довгострокового перебування при владі ПР??? Мабуть вже нічого... вся надія на майбутні президентські вибори.
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.