Памятка українським вбалівальникам

14 вересня 2011, 10:27
Власник сторінки
Пенсіонєр
0
914

Чопорні англічани за тарелку овсянки відімо найняли якогось стенд-ап коміка з шоу Майкла Макінтайра

 і написали рекомендації як поводиться вбалівальникам Сток-Сіті в сталиці рідної нашої неньки України. Хоча там про Ужгород ніде не було вказано, однак це все рівно нас дуже заділо, паетому ми вчора вечером з сабутильніками зібралися в генделику, роздавили бутилку бехеровки, яку мені падарувала одна відома жж-пєрсона зі Львова і написали сваї рєкомендації як поводиться нашій людині на Туманом Альбіоні.

Отже, кали будете їхать в Англію, будьте гатові до многого. Па-перше і це саме головне, там ніхто не говорить на українській мові. Ніде нема указатєлей на українській, кругом адні англійські слова. І це визиває удівлєніє та возмущєніє, пачіму така розвинута і демократична європейська країна як Англія, не готова до приїзда українського туріста.

Даже не стоїть підходить за совєтом до поліцейського. Вани теж не знають української і взагалі, безполєзні люди, взяток ж не беруть, пра шо з ними говорить, незразуміло. І да, поліція там настільки бідна шо даже не мають грашей на машини. Всі їздять на конях, в жовтих накідках, схожих на наших камунальників. А шо це значить? Вероятность іти по Англії і наступить в какашку очінь велика. Паетому будьте абережні і дивіться під ноги.

Двіжєніє в Англії дуже насищене і стране. Кали перший раз на нього глянути, то кажеться будто всі утром возращаються  з грандіозної пьянки. А всьо потому, що у них лівосторонє двіженіє, від якого у нашої людини галава іде обертом. Це ж наскільки треба мати низьку самооцінку, щоб виділитися на світ ось таким варварським способом. В той час як американці запускали человека на місяць, німці придумали мерседес і адідас,  французи судилися з усім світом щоб мати монопольне право на шампанське то англічанє за цей час спрамаглися придумать тільки лівосторонє двіженіє.  

Я вже не кажу про їхню метрічєску сістєму. Шо взагалі значать ці всі фути, ярди, дюйми?? Вот з нашим метром всьо зразуміло. Його придумали ямайські бігуни, щоб вимірять наскільки далєко вани убіжать за 10 секунд. А хто небудь чув про еталон фута? Сомнєваюсь.

А британський юмор?? Що це вообще таке?? Мені кажеться, це політкоректне названіє отсутсвія у человека чуства юмора. Вот розкажіть англічаніну анікдот про Чапаєва, Штірліца ілі даже про Януковіча, так він ваабще нічого не зразуміє! Ну не ідіоти?? І да, кстаті, англічани до сіх пор думають шо "Гамлет" написав Шекспір, а не наш Поддеревянський.

Отдєльно стоїть сказать о гомофобії. Якщо у нас преімуществено підараси ізольовані від суспільста і сидять на Грушевській чи в зданії з високим парканом в Маріїнському парку, то Англія не така толеранта як ми. Вони там спакійно ходять по вулиці, тримаються за руки, цілуються і по-вихідним грають за Сток-Сіті.

Кали будете в Англії, то не забувайте шо ви українець. Не рекомендується називать сібя руським.  Руських англічане ще не люблять більше чим французів і німців. Ну крім Абрамовіча, лівой ногі Аршавіна і правого уха Павлюченка.

В Лондоні дуже старе метро і будьте гатові до того, що там всьо по-старому так і осталось. Паетому якщо вам вдруг срочно понадобиться купить  електрочайнік чи діплом про закінчення Кембріджа, павірте в метро ви цього не знайдете. І це створює великі незручності для нашого человека.
Не рекомендується купатися в Темзі, єслі не хочете стать генетічєскім мутантом як Халк чи на крайній случай Уєйн Руні. Якщо хочете памить ноги чи прийнять вану, лучше використайте фонтан. На щастя їх там багато.  

Наші генделики називаються у них паби і павірте нічого харошого ви там не знайдете. Асабливо якщо ви наділи майку Ліверпуля, а паб знаходить в Манчестері.
 Якщо вже вам прійшлось мати діло з місцевими хуліганами, не валнуйтесь. Єслі ви думаєте шо вани схожі на Джейсона Стетхема чи Віні Джонса, то ви глубоко ашибаєтесь. Реальность намного прозаічніша. Пьяний Елайджа Вуд з улибкой Тіма Рота, паетому не бойтесь, не забувайте що ви козак,  бийте відразу по морде чи обозвіть їво фанатом Джастіна Бібера. Такого позора вони не видержать.

Перед матчем можете трохи пагулять по Лондону, падивитися достопрімєчатєльності і спробувать місцеву кухню. Хача нічим асабливим вона не виділяється. Англічане не знають про наш борщ, пампушки з чесноком чи навіть Мівіну. Паетому не удівітєльно що вони традіціоно плохо виступають на Олімпіадах чи Єврабачені.  На одній овсянці много не пробіжиш і гопака не натанцюєш.
Із старих розвалюх якими так гордиться Англія, дуже папулярний Тауер. Бувша резиденція королей і по-совмєстітельству тюрьма. Можна сказать аналог нашого Лукянівського СІЗО, хоча звичайно по-популярності йому ще далеко до нашого СІЗО, куди мріє попасти (в якості гостя!!) каждий палітик чи журналіст.

І саме главне, де б ви не були, не забувайте шо ви українець! Гордо носіть це званіє. Особливо в таких чопорних і нудних країнах як Англія. Пакажіть їм, що таке справжня Європа!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.