Дайте гривню !

17 вересня 2011, 05:09
Власник сторінки
менеджер
0
1109

Ніякого жебрацтва..Констатація факту.

Шановні громадяни!
Скиньтесь мені баблом.
Я не інвалід,не жерва війни.не хворий.Я з нормальної сім*ї,середнього класу,не алкаш і не наркоман.
просто,без ніяких підстав я прошу - СКИНЬТЕСЬ  МЕНІ ПО ГРИВНІ!
Я потрачу ці гроші на влаштування власного достатку,на задоволення своїх потреб.Не виключаю ,що частина цих коштів я витрачу на алкоголь і сигарети.Якщо набереться достатня сума,я куплю собі квартиру,можливо організую свій бізнес.Невеликий процент з цього капіталу я потрачу на дівчат.Коротше,я влаштую своє життя за ваші гроші.

Можливо,на перший погляд моє прохання здасться вам маячньою без змісту.Спробую переконати вас в протилежному.

Ви платите гроші за послугу,інформацію,задоволення чи сервіс.Логічно?
Ви платите гроші за послуги чи сервіс ,який надає вам держава у вигляді її інстанцій,тобто за те ,щоб вас обслуговував державний апарат ( податкова,ЖКГ,силові структури,чиновники,начальники,секретарі та консультанти і т.д.)
Ви платите гроші на боєздатну армію,яка повинна нас з вами захищати.І це вже інша розмова,що наша армія не здатна захистити навіть саму себе.
Ви "вкладаєте" гроші в свою пенсію.Ви Все життя пашете на максимум,що б після пенсійного віку вам платили мінімум.
Ви проплачуєте гроші за життя і рекламу депутатів,політиків і решти чесних і скромних бюрократів.Вони відповідно забезпечують нас з вами  бездоганним сервісом,відомим у всьому світі-точним,конкретним,справедливим,прозорим та чесним.
Якщо ви платите великі гроші за те,щоб вас обманювали,кидали,розводили і  вішали лапшу на вуха,то чому не можна мені,чесному громадянину скинутись по якійсь маленькій гривні?Я принаймні чесно і відкрито заявив куди я потрачу гроші.
А коли я потрачу всю суму,яку ви мені скинете,я поділюсь з вами враженнями,і від щирого серця подякую.(чого не робив ні один політик )
Тобто ви отримаєте і інформацію,і порадієте за мене))







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.