Влада взяла в “обробку” нові патріотичні організації

27 вересня 2011, 19:34
Власник сторінки
Перший заступник Голови ВГО "Молодий Народний Рух"
0
760

27-го вересня до офісу Молодіжного Націоналістичного Конгресу Українців завітав працівник МВС, який повідомив, що до Генпрокуратури України була подана заява від народного депутата Олександра Голуба від КПУ з проханням порушення кримінальної справи

проти ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» та ВГО «Молодий Народний Рух». Причиною за його словами є розпалення міжнаціональної ворожнечі. Для дачі показів було викликано Голову МНК Сергія Кузана та Голову Київського міського осередку МНР Олексія Захарченка.

Нагадаємо, 14 червня, у Києві, до 120-річниці від дня народження творця ОУН - Євгена Коновальця відбувся урочистий марш, організатором якого виступили Молодий Народний Рух, Молодіжний Націоналістичний Конгрес та ряд інших громадський організацій. За словами нардепа Голуба, розпалюванням міжнаціональної ворожнечі є заклики, які кричала молодь, а саме - “Москалів на ножі”. Ніхто з організаторів цього не визнає.

 “Вважаю дану заяву необґрунтованою та комічною. У ній більше епітетів про кровожерливу націоналістичну молодь, ніж конкретних фактів про правопорушення, яких взагалі то і не було. Той факт, що пан Голуб написав звяву через три місяці після проведення акції, свідчить про те, що її мета лише нашкодити провідним патріотичним молодіжним організаціям. Можливо це є своєрідною помстою за те, що Молодий Народний Рух та Молодіжний Націоналістичний Конгрес були позивачами до Вищого Адміністративного Суду про скасування державної реєстрації Комуністичної партії України” – поділився враженнями Голова КМО МНР Олексій Захарченко.

 “Дана заява є безпідставна, на нас чиниться тиск із залученням правоохоронних органів. Хочу зауважити, що з цією заявою Голуб звернувся не відразу по факту проведення акції, щоб так би мовити припинити “розпалювання міжнаціональної ворожнечі”, а лише через 3 місяця, що свідчить про фальшивість і лицемірність даної заяви і про те, що робиться лише для того, щоб відвернути увагу від антинародної діяльності Комуністичної Партії в складі провладної коаліції” - коментує дану ситуацію Голова МНК Сергій Кузан.

 Нагадаємо, Олександр Голуб, відомий своїми антиукраїнськими поглядами вже давно. Він був одним із депутатів, який натиснув кнопку “проти” в голосуванні за законопроект, який визнавав Голодомор 1932-1933 років в Україні геноцидом. І це зовсім не єдиний приклад.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.