Прохоров vs Яценюк

28 вересня 2011, 11:49
Власник сторінки
політолог Аналітичного центру "Політика"
0
763

“Конструктивна опозиція”. Дозвіл зверху. Лідер. Активна діяльність. TV працює. Підтримка народу. Рейтинги ростуть. Ситуація змінюється. Кандидата просять. Сварка із “Громоотводом”. Штаб розпустили. Кампанію завершено. Вибори попереду.

Десь так можна описати коротку політичну кар’єру “Молодого російського олігарха” . Звичайно Олігархи у нас персональними політичними проектами до влади не йдуть, але схожі персонажі в політиці теж присутні.

Цікаво якою буде кар’єра Арсенія Яценюка. Адже як зазначив журнал Фокус, в останньому випуску, він(А.П.Я.) сьогодні йде другим, обігнавши Тігіпка, який зійшов з дистанції – по “власному бажанню” і Тимошенко, яка тимчасово “НЕ працює”.

Кандидат №2, але це швидше кон’юктура на політичному ринку викинула акції його політичного проекту на друге місце, хоча що саме для цього зробив сам Арсеній Петрович? І як саме надалі буде розгортатися його політична кар’єра далі? і чи є щось спільне між ним, там паном Прохоровим? Питань дуже багато, і будемо надіятись, що новий політичний сезон надасть відповіді ...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.