Памфлет українському Карлсону

28 вересня 2011, 21:21
Власник сторінки
0
2347

Він полетів,та обіцяв повернутися


О,секс-символе українських пенсіонерок!

О,прикладе виконання своїх службових обовязків телепатично та підписування необхідних указів силою думки !

О,ідеал вірного чоловіка, що заради виконання міжгалактичної місії пішов до коханки!

Ми все розуміємо,наш космічний володаре! Ви маєте більш важливі справи у інших галактиках,ніж у київській столиці. Доля великих марсіян набагато важливіша за долю маленьких киян,важливіше за підвищення тарифів,за аварійні хрущовки, за дітей,для яких немає дитячих садків.

Коли Київ потерпає від колосальних проблем міської інфраструктури та захлинається у корупції земельних ділянок,Ви зробили як справжній чоловік – втікли. Браво!

За значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток української держави, вагомі трудові досягнення, за вірну службу українському народу з громадянством Ізраїлю в кишені – браво,браво,браво!

З ваших благочестивих уст,що ніколи не казали брехні лунали обіцянки до 2012 р. побудувати мінімум 13 нових станцій метрополітену, забезпечити соціальним житлом усіх киян, що стоять на квартобліку, виконати реконструкцію всіх хрущовок, переселивши в нові будинки їхніх мешканців,стовідсотковий ремонт житлового фонду Києва, навчальних закладів і медустанов, повну модернізацію ліфтового господарства, максимальне забезпечення поліклінік і лікарень необхідним сучасним обладнанням і медикаментами, створення при школах розгалуженої системи безкоштовних дитячих спортивних секцій, гуртків дитячої творчості, реконструкцію та благоустрій всіх столичних парків і скверів, озеленення всіх київських дворів…

На носі 2012 і що ж робити нам і,в першу чергу, Вам? Співайте! Співайте,теноре ображеного українського народу! Співайте, позаконкурсний переможець шоу «Голос країни»!

Співайте «Любимая моя» або ж «Пісню про рушник» і все вам простять. Адже  тільки ви починаєте співати,ваша пісня зачіпає найтонші струни поетичної душі сантехніка Миколи,який ладен їсти вашу пісню замість сніданку,обіду і вечері та струшувати її з власних вух.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.