Попов пошел по стопам Черновецкого.

07 жовтня 2011, 15:09
Власник сторінки
Безработный :)
0
698

С октября 2006 г. в Киеве глава Киевской городской государственной администрации Черновецкий незаконно устанавливал тарифы на жилищно-коммунальные услуги. Как окозалось - Попов ничем не лучше!

 

Окружний адміністративний суд м. Києва признав незаконними дії голови КМДА Попова О.П. по встановленню тарифів на житлово-комунальні послуги незаконними.

 

З жовтня 2006р. КМДА під керівництвом Черновецького Л.М. піднімає тарифи на житлово-комунальні послуги. Лише у восени 2008 року для юридичних осіб було підвищено тариф на житлово-комунальні послуги у 10 разів.

Проте Указами Президента України акти, які змінювали тарифи - були скасовані. Всі інші розпорядження по зміні тарифів на житлово-комунальні послуги оскаржено до судів.

Так постановою судді Окружного административного суду м. Києва від 28.09.2011р. Арсірія було частково задоволено позов Блащука В.Ю. та інших киян, та визнано незаконними та невідповідними акту вищої юридичної сили розпорядження КМДА №№ 857, 858, 859 від 31.05.2011р., якими Київська міська державна адміністрація встановила тарифи на послуги з централізованого опалення, холодного водопостачання, гарячого водопостачання, та водовідведення для фізичних та юридичних осіб.

 

Київська міська державна адміністрація, під керівництвом Попова О.П. із перевищенням покладених на неї повноважень продовжує незаконно встановлювати  тарифи на відповідні послуги, що надає можливість комунальникам у черговий раз влізати до кишені киян.

 

Фактично суд встановив, що новий очільник КМДА Попов О.П. пішов тропою свого попередника, і так само незаконно змінює тарифи на житлово-комунальні послуги, надаючи можливість певним юридичним особам, які зі щирої руки Київської міської ради опинились у приватних руках, (АК “АЕК “Київенерго”, ПАТ “Київводоканал" та іншим), продавати відповідні послуги киянам у кілька разів дорожче, ніж вони мають коштувати, і відповідно отримувати надприбутки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,Черновецкий,Киевгорадминистрация,КиевЭнерго,ЖКХ оплата ЖЭК услуги тарифы,Попов,жкх тарифы отопление,жку,ЖКП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.