"СПРАВЕДЛИВІСТЬ ЖИВЕ, ЯКЩО ЗА НЕЇ БОРОТИСЯ"

17 жовтня 2011, 20:17
Власник сторінки
.........
0
688

ВІДІБРАЛИ НАШУ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ! Хто?! Клани, які захищають лише свої інтереси! Скільки разів вони «різали» конституцію під себе, свої плани…Вони поставили в опір Нам наших дітей, братів – які зараз несуть службу в збройних силах.

Шановні Громадяни, Співвітчизники – Наша Країна в небезпеці, Наша воля, свободи в НЕБЕЗПЕЦІ. Засадили не Ю. Тимошенко – ВІДІБРАЛИ НАШУ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ! Хто?! Клани, які захищають лише свої інтереси! Скільки разів вони «різали» конституцію під себе, свої плани…Вони поставили в опір Нам наших дітей, братів – які зараз несуть службу в збройних силах. Одягли на них каски, дали палки-дубинки, газові кулемети. В день винесення вироку лідеру опозиції було видно як Влада сильно боїться маленької, хрупкої і сильної Духом Жінки. Це можна побачити на 

www.youtube.com/watch?v=0iwimZqNsEU&feature=related 
www.youtube.com/watch?v=6AQWXgibAAM&feature=related 


Я НЕ ГОЛОСУВАВ ЗА Ю.ТИМОШЕНКО, але… 

Юлія мала усі можливості полишити Україну та жити щасливим заможним життям будучи у політичному від диктаторського режиму Януковича притулку будь-якої країни Світу. Але вона залишилась в Україні з ТРЬОХ ПРИВОДІВ: 
1) Вона ні в чому не винна. Керований залежний суд так і не зміг довести її неправоту, а виніс рішення просто перечитавши обвинувачення, яке з безглуздими помилками настрочила ГПУ
2) Їй просто нема на кого залишити Україну, знаючи продажність політиків 
3) Ніколи за всі роки незалежності Україна не була в такої біді як сьогодні за диктатури Януковича 

Вони її ніколи не зламають! Вона буде з нами стільки, скільки вона буде нам потрібна 

\"Я знаю, що я життя своє можу віддати за свою доньку, та за свою Україну\" Ю.Тимошенко 2010р. 

Перед останній президент України В.Ющенко злякався і затанцював під дудку влади. Боягуз – зрадив народ! Тепер його ЛЮБІ ДРУЗІ це Янукович і Азаров. Які і на російській мові не можуть слів зв’язати, не кажу вже про нашу ВЕЛИКУ УКРАЇНСЬКУ МОВУ. 

Ще більше мене дивує наш український шоу-бізнес. Руслана, Білик, Друга ріка і інші…Ви брали участь в агітаційних концертах. Ви призивали народ який любить вашу творчість віддати свої голоси за Незалежність, за перспективи…ДЕ ВИ ЗАРАЗ?! Чому ви ЗРАДИЛИ СОБІ?! Інші представники шоу-бізнеса і культури, Влада вас на троне! Ви хочете 37 рік?! Ви хочете творити те що вам скажуть, а не те до чого лежить Душа. Богдана Ступку можна зрозуміти – йому Влада проспонсорувала лікування, операцію, а ви всі інші представники шоу-бізу і культури – ДЕ ВИ?! Не сидіть як кроти, страуси і т.д!!!!!!!!!!! 
Якби таких як Вакарчук було більше. Наша країна була б кращою і щасливішою. Єдиний – який не боїться з нашого вітчизняного шоу-бізу виразити протест диктатурі! 

Звертаюсь до лідерів опозиційних партій, блоків…Як ви могли дозволити арешт Тимошенко Ю.?! Якби ви всі вийшли зі своїми мандатами і перегородили дорого, або хоч би були присутні на пікетах, так як ваші рядові партійці – Україна була б зараз іншою. Ви повинні бути в перших рядах протесту, а не в своїх офісах засиджуватись. Як би ви були в день винесення «вироку» лідеру «Батьківщина» коло печерського суду і виразили б волю народу. Ми б усі вас підтримали і пішли з вами. Вас вони газами не травили б і не лупцювали дубинками. Ваша провина, що ми перетворюємося в країну диктату групи з кримінальним минулим…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.