Житомирщина готується до виборів депутатів Верховної Ради

22 жовтня 2011, 12:31
Власник сторінки
0
992
Житомирщина готується до виборів депутатів Верховної Ради

Про вибори 2012

Слідом за заявою депутатів Житомирської обласної ради, стосовно можливих кандидатів на отримання депутатського мандату наступного року, ми вирішили перевірити їх покази та провести власне журналістське розслідування.
Глибоко не пірнаючи, розглянемо умовний округ «Овруч-Коростень». Зі слів політиків обласного рівня, які проінформовані більше за пересічного громадянина (назвемо їх з натяжкою експертами), фаворитами даного виборчого округу є очільник Житомирської митниці Микола Тимошенко та нині діючий Коростенський міський голова Володимир Москаленко.
Але вищезгадані особистості офіційної інформації не давали, і тому їх подальша участь у найближчих виборчих перегонах є малоймовірною. На превеликий жаль, зустрітися з відомими чиновниками до сих під не вдалося.   
З іншої сторони, досить несподівано, засвітилося ім’я молодого політика, громадського діяча та депутата Коростенської районної ради Андрія Медини. Подейкують, що Андрій Павлович попри свій юний вік має чимало політичних здобутків. Хто він і з якою метою йде до Верховної Ради ми напряму запитали, дізнавшись його координати.
Попри свою зайнятість, Андрій Медина знайшов час та люб’язно погодився зустрітися з журналістами.

З перших вуст стало відомо, що новий герой народився 29 травня 1985 року в місті Коростень Житомирської області в звичайній українській сім’ї. Як і батьки, Андрій досягав усього в житті самостійно завдяки наполегливості, важкій праці та цілеспрямованості. Після закінчення школи вступив до Житомирського автодорожнього коледжу, паралельно займаючись підприємницькою діяльністю.
Здобувши певний багаж знань, Медина переїхав до столиці. В період з 2005 по 2007 роки Андрій Павлович працює в Головному управлінні пенсійного фонду України. За досить короткий проміжок часу йому вдалося з головного спеціаліста вирости до начальника відділу.
Згодом, у зв’язку з політичними обставинами, Андрій Медина залишає державну роботу, та починає займатися підприємницькою діяльністю: з 2007 року працює на посаді заступника директора «ТОВ Цілий Світ Авто», а з 2010 року - заступник директора ПП «СП Юстиція».
Прагнучи розширити горизонти своєї діяльності, щоб допомагати не лише окремим людям, але й мати можливість змінювати на краще життя усіх громадян України, вирішувати питання захисту прав та свобод на загальнодержавному рівні, Андрій Медина вирішує займатися політикою.
За результатами виборів 31 жовтня 2010 року Андрія Медину було обрано депутатом Коростенської районної ради VI скликання, а також членом комісії з питань законності, правопорядку і прав людини.
Влітку цього року Андрій Павлович успішно складає іспити, та вступає до Державної академії при Президентові України за спеціальністю «державне управління».

Пане депутат, скажіть будь ласка, наскільки чутки стосовно вашої участі у наступних парламентських виборах по одномандатному округу відповідають дійсності?
-    Так, я дійсно планую висувати свою кандидатуру на найближчих виборах. Проте варто зауважити, що закон «Про вибори народних депутатів України» далекий від стадії ухвалення. Тому сьогодні важко щось говорити стосовно того, в який спосіб це відбуватиметься – чи то за мажоритарною виборчою системою, чи за партійними списками.

Андрій Павлович, як Вам вдалося в такому молодому віці створити авторитет сильної особистості та закласти міцний фундамент успішної політичної кар’єри?
-    Незважаючи на всі складнощі та перешкоди я завжди впевнено крокував до свої мети. Були й випадки, коли доводилося робити крок назад, задля того щоб зробити два вперед.

Чим, на вашу думку, Ви відрізняєтеся від інших українських депутатів?
-    Перш за все, мої слова ніколи не розходяться зі справами. Менш ніж за рік мені вдалося виконати майже всі передвиборчі обіцянки. Нещодавно я був нагороджений грамотою «за особливий внесок у реалізацію державної молодіжної політики». Мною були профінансовані спортивні змагання та заходи різного рівня. На сьогоднішній день в нашому Поліському краї сформована потужна молодіжна громадська організація, котра пропагує гарні, як на мене, ідеї.
Окрім цього, мене було відзначено напередодні Дня вчителя за сприяння у підготовці навчального закладу до нового року.

Поділіться будь ласка ідеями майбутнього розвитку регіону, та головними ,на ваш погляд, реформами.
-    Найболючішою для мене є проблема медицини. За останні роки середній рівень життя українців значно знизився, і тому реформування закладів охорони здоров’я є першочерговими. Окрім цього медицина повинна бути не тільки якісною, але й доступною для кожного.

Як Ви оцінюєте власні шанси на отримання одного з 450-ти депутатських мандатів?
-    Попри всі розмови, на сьогодні в Коростенському районі я маю достатній рейтинг, котрий з кожним днем зростає. Не потрібно забувати про те, що нині я студент профільного ВУЗу, тому окрім амбіцій маю і певний багаж теоретично-практичних знань.

На останок хочеться запитати про ваш сімейний стан. З недостовірних джерел стало відомо, що Ви зустрічаєтеся з Ульяною Бойко, котра ніби то є головним спонсором вашої політичної діяльності…
-    Я дуже рідко посміхаюся під час відповіді, але цього разу зроблю виняток, тому що все вищесказане вами дійсності зовсім не відповідає. З Ульяною я перебуваю у добрих дружніх відносинах, але нічого більшого. Стосовно фінансування моєї політичної діяльності, то хочу всіх запевнити, що все відбувається за власні кошти та спонсорську допомогу, яку, в більшості випадків, надають друзі.

Ну що ж, можемо лише подякувати Вам за відкритість і щирість, та побажати нових звершень на політичній ниві.
В наступному журналістському розслідуванні ми розповімо, чому Житомирський міський голова має всі шанси потрапити до Верховної Ради.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.