Смерть Каддафі зробила його безсмертним.

25 жовтня 2011, 08:46
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
539

Римський Імператор Гай Юлій Цезарь промовив : «Краще один раз померти , ніж постійно чекати смерті » та 15 березня 44 року до нашої ери прийняв мученицьку смерть від сенаторів .

Падіння Лівійської Джамахірії є завершенням процесу розпаду «осі зла», яка залишилися від часів «холодної війни» та входила до сфери впливу радянської імперії. А все почалося з падіння  іракського режиму Хусейна та розвалу Югославської Федерації. Натомість залишився неконтрольований та не передбачуваний  північнокорейський режим Кім Чен Іра з своїм ядерним арсеналом.

Якщо споглядати , як склалася доля лідерів Ірака та Югославії  то керманич Лівійської Джамахірії  обрав єдино правильний шлях. Адже Слободан Мілошевич так і не домігся виправдання в Гаагському трибуналі та помер від серцевого приступу, а Саадама Хусейна повісили за вироком іракського суду ( от вам і західна демократія). Тому навряд чи доля подарувала Муамару Каддафі щось краще, ніж смерть на полі бою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Ирак,Ливия,Каддафи,Югославия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.