Вячеслав Коваль: Тимошенко як інструмент шантажу Європи

25 жовтня 2011, 13:59
Власник сторінки
депутат ВР України
0
465

«Три кірєєви» чекають на Юлію Тимошенко в Апеляційному суді.

 На сьогоднішній день сподіватися на успішну апеляцію не варто, адже ми маємо приклад того, як затягувалась «справа про перевищення повноважень», як штучно гальмується розгляд справи Луценка тощо. Попри прогнози захисників Тимошенко щодо швидкого розгляду справи, із «заплющеними очима», видається більш логічним, що влада триматиме її як останній козир у рукаві у політичному блефі з ЄС та Росією.

Для загострення ситуації ГПУ було наказано воскресити справу більш ніж десятирічної давнини проти Ю. Тимошенко. Йдеться про так звані «факти розкрадання бюджетних коштів та ухиляння від сплати податків по розрахунках за газ корпорацією ЄЕСУ». Звичайно, відкриття цієї справи супроводжувалось значними порушеннями законодавства. Влада захопилася своєї безкарністю, вважаючи своїм виключним правом відміняти прийняте повним складом двох палат рішення Верховного суду. Як відомо, згідно з ними, всі справи проти Тимошенко були припинені.

Цей політичний покер затягується, і вже видається, що той, хто постійно банкує, нагнітаючи обстановку, залишиться в результаті поза грою.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.