Звернення до совісті вітчизняних олігархів

27 жовтня 2011, 12:55
Власник сторінки
студент. аналітик ініціативної групи InfoCratos
0
600
Звернення  до совісті вітчизняних олігархів

Панове, історія неодноразово карала героїв, капіталістів, полководців за невпинну жадобу мати більше. Їх імперії руйнувалися, як карткові будинки. Звертаючи увагу на статистику ваших статків

 Маючи, подібну фінансову базу, чи не варто замислитись про репутацію не холдингу, не корпорації, а про репутацію Землі, на якій стоять ваші маєтки, її Престиж , хоча б у

Євро-СНД-шному  просторі?

Хіба в Україні зараз престижно жити? А мати громадянство? А працювати? 6 мільйонів українських емігрантів,   вважають, що -  Ні.

 Я говорю не про патріотичне почуття до Малоросії, його у економіці ваших душ, не існує апріорі (тим більш не всі Ви українського походження, і культурні цінності істотно різняться).  А про доволі прагматичні речі, як Престиж у більш широкому понятті, як від маєтку - до міста, області, до регіону, та країни в цілому. Хіба  Престижно жити  в одній країні з такими прикрими, бідними і дурнуватими людьми ?

 Я розумію, що з вікна купе, мало що побачиш. І за кордоном ви частіше, ніж тут. Утім іноді корисно погуляти по українським містам і позаглядати звичайним людям в очі, щоб зрозуміти,  істинний стан речей.

Ті очі сповнені відчаю і втоми.

 

От буде весело, коли і в Донецьку, і у Львові вийдуть немічні з простягнутими блідими долонями до іноземних вболівальників Євро-2012.

 

 Справжній Престиж криється не у ідеально-доглянутому центрі Донецька, з точки зору мітли, чи реставрованих вулицях Львова, з точки зору піску і нової бруківки. А у символічному наповненні цього людським щастям, національною силою і гордістю, вже наших, австро-польських  вулиць і донецьких клумб з трояндами.

 Подібним цербером символізму і престижу, та іншого вже матеріального блага, є ця сама жалюгідна, затуркана держава – Україна, Вами приватизована.  

   Як вважав Гегель, сила громадян криється у абсолюті і самій цінності держави. Саме через державу продукується Слава. Слава всього , що вона в собі містить.

  Ваші гроші потрібні, не як панацея від лінощів, не потрібно годувати, тих хто може копати. Було б добре більше допомагати молоді, щоб гарячі голови не думали, як «намутити» .

Добре, якщо би Ви всі чесно сплачувати податки, і контролювали, у межах свого впливу, інших.

Також корисним було те, що корупція, у сучасних умовах, розумілась Вами,  як  певний економічний, політичний канібалізм, як варварство. Тобто, що вона є  неприйнятною для господ вашого статусу.

І звісно, відношення  до державної власності, так і до самої держави, як до  спільної для всіх громадян Святині.

 

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Донецк,Львів,олигархи,Україна Украина,совість
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.