Два Клички одна Україна

29 жовтня 2011, 17:10
Власник сторінки
політолог Аналітичного центру "Політика"
0
4258

Політична кон’юктура сьогодні сприятлива для нових проектів, одні “сидять”, інші рухаються на вихід, треті вливаються, четверті пафосно перебирають корони на своїй голові.

Заява Віталія про можливий вступ Брата у його політичний проект підняла якщо не рейтинг партії, то настрій багатьом так точно!

 Якщо Ви кажете що у країні є запит на сильну руку, то сильніше уже і немає куди!

Якщо Ви кажете що країні потрібні чесні люди, то у спорті красти не було де, хіба що пояси у конкурентів.

Якщо Ви кажете що країні потрібні проєвропейські політики, що мають повагу у світі, володіють іноземними мовами,  мають значні досягнення, а для повного ідеалу щей повинні бути молодими, спортивними і патріотами..

то вибір падає саме на КЛИЧКІВ.

Звичайно, політична боротьба Братам невідома, адже тут правил немає, тут б’ють нище пояса, тут ринг не закінчується ніколи.

Псевдополітичні еліти, можуть використовувати усі можливі прийому, включаючи і невідомі сторінки біографії, і молодість 90-х, і інші малоприємні моменти. Але за таких умов, якщо дрібні політичні клоуни це зроблять, то нація залишиться без героїв, без мрій і надій, адже не вірити ж людям у Шуфрича чи Міку Ньютон ???((

Сьогодні У.Д.А.Р.У. потрібна демонстрація гарної команди, 10-ти професіоналів, із різних сфер..

серед яких мають бути і грамотні спікери. НЕ клоуни і не муділи, яких і так достатньо в інформаційному просторі. Потрібні такі політичні фігури як Кужель(пропозицію БЮТ офіційно ще не прийняла, а від Тігіпка уже накивала), хтось із бізнесу, можливо хтось із обломків БЮТ, плюс Олейнікова Дениса теж потрібно повертати додому та втягувати у політичну боротьбу, адже по духу він НЕ поступиться ні боксерам ні політикам… а по жанру політичного персонажу, підходить хоть на героя нової революції!

Звичайно можна заперечити, що ніша молодого, симпатичного і проєвропейського політика уже зайнята. Але народ втомився від постійної перспективності Арсенія(який чимось в даному плані схожий на Мілевського), бізнес втомився від його заморочок, колеги від пафосу. Потрібен новий кандидат. І думаю що Ми його матимемо, якщо все буде зроблено правильно.

P.S. Автор - безпартійний і у партію У.А.Д.А.Р. вступати також не збираюся, а статтю прошу вважати більше емоційним викладом думок, ніж агітацією кандидатів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Кличко,політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.