Яке майбутне у Партії Регіонів?

31 жовтня 2011, 12:46
Власник сторінки
0
639

Сумарний рейтинг опозиційних партій перевищив рейтинг провладних - соцопитування В Україні зростає кількість тих, хто не підтримує жодну політичну силу. Про це свідчить соціологічне опитування, проведене Центром зовнішньополітичних досліджень. Так, кільк

Сумарний рейтинг опозиційних партій перевищив рейтинг провладних - соцопитування
В Україні зростає кількість тих, хто не підтримує жодну політичну силу. Про це свідчить соціологічне опитування, проведене Центром зовнішньополітичних досліджень. Так, кількість громадян, які будуть голосувати проти всіх, становить 20,1 % опитаних.
Це може пояснюватися тим, що через злиття Сильної України з Партією регіонів (тому СУ взагалі не фігурувала в опитуванні) електорат першої відмовляється підтримувати ПР, але поки що не бачить альтернативи в інших силах. В цей же час рейтинг Народної партії Володимира Литвина становить всього 1 відсоток.
В цей же час "Батьківщина" вперше випередила Партію регіонів. У партії Тимошенко 18,8 %, а у ПР – 18,36 %. Далі іде Фронт змін – 9,1% , на четверте місце виходить ВО «Свобода» 4,3 %; далі – УДАР, який обійшов КПУ. У нього - 4,18%.
Серед партій, які не потрапляють поки що до парламенту, ще більше погіршуються справи у «Нашої України» та «Громадянської позиції» - 1,18 і 0,9 процентів відповідно. Натомість знаходить своїх виборців Радикальна партія Олега Ляшка, яка набрала 1,5%.
Решта партій набрала менше 1%.
Опитування проводилося з 18 по 28 жовтня в усіх областях України. Було опитано 2000 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка не перевищує 2,5%.

Батьківщина - 18,8%
Партія регіонів - 18,36%
Фронт змін - 9,1%
УДАР - 4,18%
Свобода - 4,3%
Комуністична партія України -3,2%
Радикальна партія Олега Ляшка - 1,5%
Наша Україна - 1,18%
Народна партія - 1,0%
Громадянська позиція - 0,9%
Інші партії - 3,3%
Не визначились - 14,08
Проти всіх - 20,1%

Виходячи з вищесказаного складається невтішна картина для влади, можливо ні які поглинання політичних банкрутів не дасть можливість підвищити власний рейтинг, який до речі "тріщить по швам".
Отож, якщо ПР претендує бути у владі довго (як вони заявляють) то потрібно зробити висновки, та "почути кожного".

За матеріалами opad.org.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.