Мої власні вимоги до влади чинної та наступної

03 листопада 2011, 10:40
Власник сторінки
Рок-Музикант
0
775
Мої власні вимоги до влади чинної та наступної

Ми всі чекаємо, доки розумні люди дадуть нам пораду - як діяти, що вимагати, як жити. Справжня Україна завжди вимагала сама, не чекаючі благодійності. Хай влада зустрінеться із несподіванним!

1. Негайна відставка Президента, Уряду та Верховної влади, призначення нових виборів.
2. Люстрація по принципу "членство у ПР у 2004-2011 роках", із забороною чиновницької та депутатської діяльності мінімум на 10 років.
3. Негайна націоналізація всіх бізнес-структур, котрі належать членам ПР, із наступним державним керуванням, або перепродажу Громадянам України.
4. Тимчасово до набуття повноважень знов обраними структурами надати владні повноваження опозиційному урядові на чолі з Соболевим.
5. Припинити розхитування держави гаслами про офіційну державну двомовність, при цьому реалізувати право представника будь-якої діаспори на вивчення рідної мови, літератури, історії, релігії та культури взагалі.
6. Зменьшити податкові ставки, полегшити реєстраційні та звітні відношення із Податковою Адміністрацією та іншими органами державної влади.
7. Зменьшити права втручання у власні бізнес або приватні справи таких служб: санепідемслужба, пожежна, енергонадзор та подібні, розпуск підрозділів цих структур, котрі не працюють по прямим обов'язкам, а є розсадниками корупції.
8. Надання народові, як джерелу влади, право обирати не тільки голови місцевої ради. але й голови місцевого МВС (шеріфа).

Буду вдячний всім, базово згодним зі мною, хто зробить перепост, та висловить свої пропозиції...

Далі буде...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: протест,майбутнє,спротив
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.