Скажіть мені, що я помиляюсь!!!

16 листопада 2011, 11:14
Власник сторінки
0
1043
Скажіть мені, що я помиляюсь!!!

доведіть, якщо зможете....Звісно, ви можете мене обдурити, але не себе)))))

Всім, всім,всім! Хто сюди зайшов почитати нісенітницю, яка може його звеселити, розважити – котись під три чорти! Той, хто тут через те, що на роботі звик протирати штани – тим паче котись! А от елементи соціуму, котрі шукають кого можна «потролити», будучи при цьому бездіяльним шматком м’яса, - прошу залишитись. Ви мене неабияк тішите та нагадуєте, що в цьому житті постійно потрібно щось робити,над чимось задумовуватись та усвідомлювати довколишнє, щоб не перетворитись на нікчему, тобто не поповнити ваші ряди.

І не треба мене називати циніком! Спершу гляньте у словники тлумачні (словник – це книга, книга – така штукенція, що складається з листочків, на яких щось надруковано, та палітурки). Ну? Що там вичитали? Правильно, цинік – людина, яка відверто зневажає людську культуру та загальноприйняті норми моралі та етики. А я за моральність та етичність нашого суспільства. Пригадайте пост «Вперед у світле майбутнє». Я обожнюю культуру, навіть сама пишу, може я і не геній, та намагаюсь створити щось гарне, світле. То якого дідька ви кидаєтесь своїми недолугими умовиводами чи першими враженнями, не маючи жодних підстав?

От вам, що подобається? Пореготати. Ну само собою. Вертаємось до вимог древніх римлян, хоча і ті, на відміну від вас, у моїх очах на вищому рівні, оскільки вимагали не дешевого фарсу, а видовища!  Для вас гумор бажано щоб був чорно-вульгарний, ну я сама захоплююсь таким гумором, та не все, що ви читаєте в різних групах «контакту» відноситься до тієї категорії.

З тими, хто любить «потролити» я вже поспілкувалась на початку свого посту.

Що ще вам подобається? Тваринні інстинкти типу займатись сексом, вживати їжу, втамовувати спрагу я відкидаю. Що все? Більше нічого? Чи я помиляюсь? То скажіть мені, що я помиляюсь!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.