Прожитковий мінімум не помістився в голові у гаранта..

18 листопада 2011, 18:17
Власник сторінки
0
713

не зміг згадати розмір прожиткового мінімуму, але пообіцяв "йти до мети".

Янукович в Одесі не зміг згадати розмір прожиткового мінімуму, але пообіцяв "йти до мети".Саме там під час спілкування з журналістами, відповідаючи на питання про підвищення студентських стипендій, не зміг згадати розмір прожиткового мінімуму в країні.

«Ми зараз ініціювали законопроект про вищу освіту, який передбачає підвищення стипендій до прожиткового мінімуму», - стверджує Янукович.

«У нас сьогодні прожитковий мінімум більше 900 гривень, мені здається, 995 чи 965. Скільки? 975? Я пам'ятаю, що з першого жовтня він збільшився, і це дуже важливо, що в новому законі це передбачено, і зараз ми дуже швидко будемо наближатися до цієї мети », - після деякої заминки запевнив президент

--------------

 з 1 жовтня прожитковий мінімум на одну людину з розрахунку на місяць підвищується на 23 грн. і встановлюється в розмірі 934 грн., із 1 грудня - 953 грн.... от мені стало цікаво до якої * мети*мав на увазі Янукович  він має йти?.... розмір прожиткового мінімуму відстає від зростання цін. Ціни підвищуються без належних попереджувальних заходів з боку уряду, коли прибутки переважної більшості українських сімей і чверті працюючих навіть не досягають прожиткового мінімуму...чи реально прожити за такі гроші...заплатити всі комунальні послуги...??

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.