Необхідність дії чи очікування покращеннь?

18 листопада 2011, 22:27
Власник сторінки
Студент
0
642
Необхідність дії чи очікування покращеннь?

Стосується усіх - що далі?

Де ми опинилися? Правова держава чи невеличке князівство, плацдарм для влади незначної частки народу? На сьогоднішній день в нашій країні існують такі принципи роботи народних обранців, за якими обнародується лише та інформація, яка згодом стає у нагоді тим самим "народним обранцям". Ті закони, які ухвалюються на сьогоднішній день, діють для їхнього самозбагачення, а за українців не йде і мови. Саме зараз, саме у цей видатний для нашої держави момент вирішується доля української нації - коли опозиційні діячі сидять за гратами, коли українська мова змушена терпіти зневагу на тій землі, де її коріння, коли справжній патріот порівнюється з нацистом, а члени тієї п"ятої колони прирівнюються до "патріотів". І наразі важливо задуматися, який шлях потрібен Україні - зневажливо котитися у безперспективне минуле, де громадянин залишиться робочою силою та сучасним відтворенням холопа, чи ж з гордістю зводити голову з почуттям власної гідності, ламаючи ті штучно створені стереотипи.

Необхідність дії чи очікування покращеннь? Кожен повинен зробити свій вибір. Творити чи нищити, адже люба дія стосується цілого великого українського народу, безвинятково.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.