Влада принижує тих, кому винна

21 листопада 2011, 08:16
Власник сторінки
0
431

Довіра до держави підірванва антинародними діями нинішньої влади. Не зважаючи на те, що зараз відсутній політичний поступ, люди самі стають на захист своїх соціальних інтересів.

Ми маємо бути свідомі того, що ті, що сьогодні змушені протестувати — громадяни, що свого часу поклали своє здоров'я заради її благополуччя. Вони врятували життя нам і нашим дітям в 86 році, а сьогодні держава відповідає їм чорною невдячністю. Їхня доля сама за себе говорить.

Сьогодні вони борються за свої права, підтверджені відповідними судовими рішеннями. І тим не менше, влада виступає проти найбільш відданих представників українського народу, що вже давно з лихвою віддали свій борг Батьківщині. Держава перед ними в боргу, який влада, судячи з усього віддавати не збирається.

Довіра до держави підірванва антинародними діями нинішньої влади. Не зважаючи на те, що зараз відсутній політичний поступ, люди самі стають на захист своїх соціальних інтересів.

Власне, те, що зробили чорнобильці у Львові є дуже терпимий і толерантний крок по відношенню до цієї влади. Заблокувати роботу Пенсійного фонду на кілька годин неспівмірно з тим, що чинить влада.

Я переконаний в тому, що ці люди гідні пошани, а не гри в «кішки-мишки», яку веде влада. Держава має шанувати своїх героїв, а не принижувати їх, змушуючи голодувати за відновлення своїх законних прав.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.