Нам конче потрібна революція – МОРАЛЬНА РЕВОЛЮЦІЯ!

22 листопада 2011, 14:32
Власник сторінки
Людина.
0
442

Нам конче потрібна революція – МОРАЛЬНА РЕВОЛЮЦІЯ!

Моральна революція українця – це революція у кожному з нас. Це переворот, трансформація наших поглядів, думок, устроїв, стереотипів, які на сьогоднішній день заважають будувати чесне, справедливе, самодостатнє суспільство - відповідно і державу.

Моральна революція – це величезний, трудомісткий процес, який потребує надлюдських зусиль та часу. Це процес визнання та викорінення того, що керує нами коли ми чинимо не по совісті.

   Як і кожна революція, моральна революція потребує жертв. І говорячи про ці жертви ми говоримо: «Так потребує», ми навіть готові занести куценький букетик квітів на могилки тим, хто буде цими жертвами. Але кожен із нас у глибині душі та на рівні підсвідомості не хоче і боїться бути цією жертвою. Але жертва потрібна і ми повинні вбити у собі брехню, неправду, підступність, обман, корисливість, жадібність, потяг до наживи, заздрість, нездоровий егоїзм, відчуття зверхності і ще багато людських короїдів, які поїдають нас з середини. Лише тоді ми зможемо з вами говорити про процвітаючу, могутню, людську, соціальну, чесну і справедливу країну.  Тому що не можуть люди керуючись вищезазначеними якостями робити добрі справи во ім’я інших. І ми починаючи бути чесними і відвертими, повинні відверто заявити: сьогодні таких людей немає, і не буде завтра, якщо ми не зсунемо воза, навколо якого ходять вже давно і покладають надії на нові покоління, забуваючи про те, що його потрібно рухати.

     Ми повинні, пробудити у собі ці всі чесноти і прищепити їх своїм дітям, разом із материнським молоком. Ми повинні, дати альтернативу антиморальності, яка дає нам сьогодні чудовий шанс демонструючи весь деспотизм наслідків управління країною людьми аморальними - антиелітою. Ми сьогодні маємо, якщо не виростити, то дати паростки для росту і  розвитку новій інтелігенції, еліті – справжній, яка могла б бути у дійсно моральній, ідеологічній опозиції, до устрою жлобів, хапуг, брехунів, розпусників… Сьогоднішня опозиція влади це фарс, вони говорять лише про методи, якими збираються грабувати і масштаби, залишаючись внутрішньо такими ж самими.

       Совість має стати головним індикатором правильності прийняття рішень. Саме справжня, щира українська совість. Відсутність якої сьогодні дозволяє «всемогучим» обкрадати як дітей-сиріт так і собі подібних. Душевна інтуїція кожного українця має працювати в унісон. І кожен має бути впевнений, що його брат по крові і по духу не підставить йому підніжки.

      Це єдиний сьогодні вихід вивести країну з кризи економічної, тому що сутність її криється у кризі духовній.

      Давайте почнемо із сьогоднішнього дня жити правильно, по совісті. Давайте перестанемо обманювати, і перш за все себе, що я змушений у цій ситуації вчинити САМЕ ТАК. Ніхто, нікого, не змушує, дійте, чесно по совісті.

     Давайте із сьогоднішнього дня почнемо писати «Моральну Конституцію українця», ті заповіді, які будуть висіти на стіні у кожного. Саме ті заповіді  і правила, які дадуть змогу нам і нашим дітям знайти щастя в щасливій країні.

       Революція в кожному із нас - єдиний шанс позитивних змін! Політиків не спускають з неба, вони проростають серед нас: народжуються в тих же пологових будинках, ходять в ті ж школи, живуть в тих же під’їздах, навчаються в тих же університетах. І керуються вони у житті своєму тими чеснотами, що і ми з вами, лише різниця в тому, що ми їм делегуємо свої повноваження управління державою, із сумом та без нього, констатуємо: «Був би я на його місті робив би так само», «Крадуть і будуть красти», «Всі вони продажні» і так далі.

      Ну дуже багато людей говорить сьогодні, що потрібно, розстріляти, підірвати і тд. ВР, Кабмін, Президента, олігархів. Розстріляйте, підірвіть у собі негативний приклад для майбутнього покоління, яке ходить навколо вас, бо можливо, отой хлопчина чорнявий, чи та дівчинка з косою, завдячуючи вашій аморальності вкраде пенсію у вас і у вашого покоління, а ви як завжди звинуватите, якусь міфічну «власть».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.