Народна Рада України взяла курс на відновлення конституційного ладу

22 листопада 2011, 17:52
Власник сторінки
Лікар
0
531

Народна Рада України заявила про державний переворот, здійснений Верховною Радою, Президентом, Урядом, та взяла курс на відновлення конституційного ладу

22 листопада в Києві відбулось засідання Народної Ради України (НРУ), яка була утворена 5 листопада 2011 року та складається з делегатів усіх регіонів України та громадян України за кордоном.

В Зверненні до громадян України делегати НРУ зазначили:

Виходячи із смертельної небезпеки, яка нависла над Україною в зв'язку з  конституційним переворотом, здійсненим групою осіб, що іменують себе Президент України, Верховна Рада України, Кабінет міністрів України; необхідністю термінової відміни антиконституційних законодавчих актів в сфері пенсійної системи, соціальної політики, оподаткування малого та середнього бізнесу, припинення всеохоплюючого «дерибану» української землі, державного, комунального та профспілкового майна, пограбування кожного окремого громадянина України; необхідністю зберегти за народом України можливості контролювати виборчий процес, суди, міліцію, прокуратуру, необхідністю повернути вкрадене майно територіальним громадам, а громадянам реальні механізми управління власною державою, майнові права на житло, землю і засоби виробництва; посилаючись на Конституцію України та норми міжнародного права, проголошуємо про початок роботи легітимного представницького органу влади Українського народу – Народної Ради України, та беремо на себе відповідальність за відновлення конституційного ладу в Україні.

В прийнятому на засіданні Меморандумі викладено правові підстави та причини створення НРУ. Народна Рада України створюється за принципами об’єднання на позапартійній, добровільній основі всіх свідомих, активних та відповідальних громадян та громадських організацій України. Задля досягнення поставлених завдань НРУ займеться організацією та координацією процесів підготовки відсторонення від влади злочинного режиму всіма можливими конституційними методами з метою відновлення конституційного ладу в Україні, відміни усіх неконституційних і антинародних законодавчих актів та підзаконних актів, прийняття закону про вибори, про референдуми, закону про люстрацію, забезпечення чесного та прозорого виборчого процесу та найшвидшого відсторонення від влади всіх осіб та структур, що здійснили державний переворот, насамперед – Верховної Ради, Президента, Уряду.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.