Третього, що не дано...?

30 листопада 2011, 21:40
Власник сторінки
Людина.
0
537

Третього, що не дано...?

Століттями український народ бореться за свободу, волю, незалежність. Мільйони українців загинули від рук загарбників-іншонародців, які панували, або ж хотіли панувати на нашій святій землі. Наша культура зазнавала колосольних утисків і потурань. Наш розум, свідомість, світогляд знаходились і знаходяться під впливом маніпуляторів, які нас заставляють обирати біле, чи чорне, забуваючи, ховаючи від нас своє – українське.       

     Двадьцять років тому Українська держава зробила крок до незалежності, двадцять років тому Україна спробувала скинути ярмо СОЮЗУ, який забрав мільйони життів наших співвітчизників. То був Радянський СОЮЗ, сьогодні нас тягнуть в і нший СОЮЗ, але вже Європейський. Зауважте, корінне, ключове тут слово СОЮЗ. 

    Хіба нічому не вчить нас наша історія? А чи назве мені хтось ті союзи, від яких виграли українці, за всю історію народу? Якщо ні, то на що сподіваються сьогодні ті, хто тягне нас в Європейський Союз? Чи готові вони відповідати перед наступними поколіннями, за сьогоднішній крок? Чи готові вони відповідати, за знищення, донищення нашої культури, мови, традицій, звичаїв, тієї автентичності, якою гордились наші предки, за яку гинули князі, гетьмани, козаки, селяни, кобзарі....?

    В нас сьогодні майже вимерло село, а ми ж селянська держава. А що буде, коли «відкриють» кордони, що буде із селом, що буде з Україною....? Де будуть наші діти? Де зараз прибалти, де поляки, чехи і тд....?

   Чого нам сьогодні в нашій державі не вистачає, щоб жити, гарно, заможно, розвивати мову, культуру, виховувати дітей....?  Чого такого нам зможе дати Європа, чого в нас немає?

    Розуму в нас немає....душі....

 Щоб будувати свою державу, щоб розвивати мову, культуру, особистість.... Чи нам потрібна Європа, щоб перестати красти один в одного, щоб престати брехати один  однуму, наживатись на інших, бухати, деградувати і тд....

     В Україні - я українець. Ким  я буду в Європі....? Європейцем....? Хто це...? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.