Краще померти на барикадах революції.

02 грудня 2011, 11:28
Власник сторінки
Соціал Національна Асамблея Керівник партійної школи
0
438

Реклама кредиту та кабала відсотків - це сьогоднішні реалії.

На дворі ХХІ століття, здавалось, ніщо не може стати на заваді світовому пануванню глобалізму. Різнобарвні політичні режими багатьох країн перетворилися на веселі іграшки у руках світової фінансово-промислової еліти.

Реклама кредиту та кабала відсотків - це сьогоднішні реалії. Кредит дає кожному відчути себе на хвилі, але кабала відсотків непомітно душить. Вже завтра колекторська кампанія стоятиме на твоєму порозі. Вони відбиратимуть твою квартиру та автомобіль, поступово руйнуючи твій особистий простір. Великі супермаркети в погоні за надприбутком знищують національного виробника, який й так ледь животіє, та позбавляють сотні тисяч людей робочих місць. Світова пенсійна реформа. Зростання цін на харчі, газ, нафту та електроенергію. Нам кажуть що потрібно вужче затягнути пасок. В той час, коли 99% людей живе в кредит, 1%- жирує. Така сувора реальність. Самі ці, перераховані вище фактори спричинили народні піднесення в багатьох країнах.

Але коліщата глобалізаційної системи дали збій. Світовий капіталізм опинився у кризі.
Греція, Італія, Португалія та зрештою Уолл-Стріт всім показали нову реальність. Реальність, від якої зажирілим магнатам стає моторошно. Прості люди вийшли на вулиці, щоб усунути соціальну несправедливість, яка панує на кожному кроці.

А що ж тим часом відбувається в Україні? Щодня з різних куточків нашої країни чуємо наступне: Черкаси - натовп взяв в облогу міського голову. Житомир - розлючений натовп штурмом ввірвався до сесійної зали міської ради. На перший погляд здається, що це лише боротьба натовпу, але в межах держави це початок соціальної та національної революції.

Влада розгублена безглуздими політичними репресіями, які сама ж затіяла. Опозиція спостерігає зі сторони, боячись прогавити свій вихід, лише час від часу створюючи різні комітети, проголошуючи чергові меморандуми та збираючи підписи, тим самим відволікаючи націю в той час коли в повітрі дух революції. Час прямого народовладдя вже заполонив вулиці міст. Настав момент припинити багаторічне скиглення і гру в демократію. Сьогодні перед нами постає вибір: очолити революцію за соціальне та національне визволення або ж доживати свого віку і піти у небуття. Вибір має зробити кожен. Мною він уже зроблений. Краще померти на барикадах революції, ніж …
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.