Європейські перспективи Національного університету ДПС України

06 грудня 2011, 13:07
Власник сторінки
0
586
Європейські перспективи Національного університету ДПС України

Петро Мельник: « Ми готові розпочати плідну співпрацю з провідними навчальними закладами у євроінтеграційному, освітньому та науковому напрямках»

Цьогоріч керівництво економічного факультету Загребського університету запросило на урочисте святкування 91- ї річниці від  заснування почесних гостей: народного депутата України, ректора Національного університету державної податкової служби України Петра Мельника, Надзвичайного та Уповноваженого Посла України в Республіці Хорватія Олександра Левченка, вище керівництво Республіки Хорватія.

Така увага до навчального закладу пояснюється його міжнародним авторитетом, адже Загребський  університет належить до числа 500 найбільших вишів Європи, де навчаються студенти з усього світу на 33 факультетах. Лише економічний факультет налічує 13 тисяч вихованців.

Під час зустрічі керівництва Загребського і Податкового університетів декан економічного факультету Тончі Лазібат подякував почесному гостю - Петру Мельнику -  за участь у святкуванні 91-річниці факультету та за прагнення розвивати співробітництво між Загребським університетом та Національним університетом ДПС України, яке розпочалося рік тому, та зазначив: "Мені дуже приємно, що чотири українські студенти навчаються у Загребському університеті з цього року. Маю надію, що практика обміну студентами набиратиме обертів від року до року».

В свою чергу ректор Національного університету державної податкової служби України, народний депутат  Петро Мельник запевнив: «Зараз на часі розпочати плідну співпрацю між двома провідними навчальними закладами у євроінтеграційному, освітньому та науковому напрямках. Проблема адаптування українського законодавства до європейських стандартів дуже актуальна».

Під час урочистої частини  керівництвом економічного факультету Загребського університету було нагороджено почесними грамотами найуспішніших студентів, відзначено кращих викладачів та професорів. 

З нагоди урочистої дати та під дружні оплески   представників української діаспори і почесних гостей свята з концертною  програмою на сцені великої  зали економічного факультету Загребського університету виступив лауреат та переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів творчий колектив Податкового університету «Сузір’я».  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.