Вибори в Вишневому - маленьке поле для підготовки до великої війни

12 грудня 2011, 23:21
Власник сторінки
0
401
Вибори в Вишневому - маленьке поле для підготовки до великої війни

В той час, як українські новини переповнені повідомленнями про фальсифікації на виборах до Державної думи Російської Федерації, вітчизняні "політтехнологи" відпрацьовують заборонені прийоми під Києвом

Для мене 2012 рік дуже важливий:
- через чемпіонат Європи - як шанс показати західному суспільстві, що наша країна може організувати подію такого рівня і що наша збірна може заставити гордитись своєю нацією.
- через вибори в Верховну раду України - як шанс довести невеликому, добре організованому угрупування, що ми не вівці і можемо вибирати собі владу і краще майбутнє.
- через пророцтво майя - як шанс не нести тягар ганьби за невиконані перше і друге завдання на рік.
З приводу першого пункту настрої поліпшуються з кожною наступною грою нашої збірної і відкриттям нового стадіону. Відкриття недозавершених стадіонів заставляють закривати очі на безліч деталей але радують поставленою галочкою навпроти вимоги УЕФА.
Згадка про друге завдання на 2012 рік завжди викликає негативні емоції. Особливо заставила задуматись інформація про фальсифікації на виборах мера міста Вишневе. 
Здавалось би, вже пройдений етап. Вже бачили каруселі, вже знаємо про мертві душі, вже навчились додавати себе в неповні списки. Фото з пачками бюлетенів повинно бути датоване 2004 роком. Але ж це кадр зі свіжого відео. Що можна добавити? Використання адмінресурсу для агітації за провладного кандидата, відмова в реєстрації опозиційних кандидатів, каруселі, голосування на кількох дільницях і далі по списку.
Інколи незначні події можуть мати дуже велике значення. Кожна розумна людина розуміє, що вибори в Вишневому варто розглядати як невелике тренування перед масштабними подіями. Не можна бути байдужим! Ще є час, щоб знайти відповідь на питання: "А що я можу зробити?". 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.