Чи народився Христос у твоєму серці?

30 грудня 2011, 16:55
Власник сторінки
викладач теології
0
766
Чи народився Христос у твоєму серці?

"Христос народився! Славімо Його!" - скоро вигукуватимуть всі довкола. Чесно признаюся, по-особливому люблю ці святкові дні!

Настрій дійсно величний: діти повертаються додому, ті, хто цілий рік не спілкувалися між собою, переступають власну гордість і відсилають різдвяні привітання, батьки прощають непутящих дітей, сусіди забувають давні образи. Одним словом - свято!

І все це завдяки Любові, що більше 2000 років тому втілилася у немовляті, якого назвали Ісус. Колись давно у вифлиємських яслах втілилося Спасіння людини! Завдяки Його приходу ми отримали можливість скинути лушпиння втоми і непрощення, гордості та заздрості, лицемірства та нечистоти! І це зовсім не важко: там, де ви є, зверніться до Бога в молитві, повірте у Його життєдайну силу, яка здатна змінити ваше життя. Сьогодні Христос вже не малюк у Вифлеємі, а Цар всіх царів, перед яким схилиться кожне коліно, але Який досі очікує на вас!

Я твердо вірю, що народження, життя, смерть і воскресіння Ісуса Христа є центром історії людства та найзнаковішою подією всіх часів. Тієї радісної ночі хори анголів небесних співали: "Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!". Нехай ця ж пісня завжди лунає і у наших душах!

Друзі, щиро вітаємо вас із прекрасним святом Христового народження!

Христос народився! Та чи народився Він у вашому серці?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Бог,Христос,Ісус,Різдво,народження
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.