верховенство права -2

02 січня 2012, 22:30
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
25

куди не сунься -начальник....ТА КОНТРОЛЕР

три роки тому повернувся Ірландії з дружиною... різницю відчув одразу в аеропорту ,але я не про це...збудував нам із жінкою скромне житло вісім на чотири квадрати-два поверхи з дерев"яним перекриттям.. більше пожежники не дозволили,,бо хабаря їм не дав... дати міг ,але не схотів...тому тільки вісім на чотири плюс вісім метрів совітські розриви поміж будовамим.,бо таке законодавство на двадцятому-му-му році незалежності...
на цьому проблєми не скінчилися ... вирішив газ собі не проводити, бо наперед  знав ще тоді нахабну суть московії та її підлабузників в УКРАЇНІ...але ж я  не про це...замовив собі в обленерго трифазне постачання напруги..бо сам електрик.. так і вирішив..але після подачі напруги і сплати за це відповідних коштів ..ну вам відомо яких.. мені було відмовлено у присвоєнні особового рахунку .хабаря знову не дав ..от "паразит"?. але ж це дрібниця..правда ж...?тому вирішив сплачувати на батьківский особовий рахунок, бо у нас спільне обійстя та приватизована ділянка у три сотки...так і вирішив..а там думаю згодом переконаю батька про зняття його лічильника з обліку ,щоб платити спільно за енергію...але мій батя виявився мудріший.. він вирішив ,щоб я оформив новобудову на себе...ну про БТІ  та проекти я не хочу тут згадувати...так от батько  все ж таки вимагав від мене оформлення  свого окремого особового рахунку...хоча сусід сказав, що він не правий ..але ж батько мудріший за сусіда ,бо знає, що таке життя і все може статися...не дивлячись на те, що після приїзду швидкої до батькового серця , .коли обленерго нарешті , через два з половиною роки,  "помітило" та оштрафувало нас на десять кусків ,тому,  що на один рахунок іде сплата з двох лічильників одночасно  та  до того  ж ще й  спровокувало протокол про "крадіжку" електроенергії на одному з лічильників... це вони вміють робити.(.це їхня робота -навчити красти,якщо не вмієш.).ну я не про це...так от! тепер я іду до суду і не знаю що то за проказа на нашу голову взялася...чи виграю я суд ,а чи ні..?. бо десять "косарів" чесно за кордоном зароблених не хочеться втрачати та й чесне ім"я не завадило б відновити завдяки Верховенству Права  ..а ви як думаєте панове... є у нас Верховенство Права ... чи це тільки для Європи дитяча забава.?
ЗА СІМ РОКІВ В ІРЛАНДІЇ  ЖОДНОГО КОНТРОЛЕРА НЕ БАЧИВ..ОТ НЕПОРЯДОК..ПРАВДА Ж ?
КОНТРОЛЕР -ЦЕ Ж ПЕРШИЙ "ПЕРЕЦЬ" НА МАЙДАНІ ! ЧИ НЕ ТАК ШАНОВНІ !?
p.s.
перепідключення одногоі того ж споживача -це чий обов"язок компанії чи споживача..і за чий кошт це має робитися? це значить начальник вирішив винести лічильник назовні будинку, бо йому так треба а платити маю за все я ? чи що?може він вирішить ще, щоб я йому сраку полизав за свої ж гроші....якщо ти професіонал і знаєш що робити і як правильно зробити то чому ти весь час перекладаєш відповідальність на споживача?
так само було із незаконним штрафом .коли щурам з обленерго здалося що я ніби то краду електроенергію...а конкретних доказів скільки вкрадено чи співставити з минулими роками не було...
ці щури примусили лічильник обертатися в протилежний бік і зробили мене виним що я нібито намагався вкрасти електроенергію.ви розумієте нахабство цих молодих уже вихованих в незалежній УКРАЇНІ покидьків. і хто ж це їм досвід передає- як звичайних громадян та людей підставляти?.можете показувати пальцем на Київ скільки завгодно..але це тут все робиться на місці на ваших і моїх очах.так шо народ думай хто поруч із тобою ходить і шо йому від тебе треба..

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.