Європейська "повага" до українців!

13 січня 2012, 12:33
Власник сторінки
0
537
Європейська  повага  до українців!

Як нас поважають у Європі...

Вчора в газеті "Експрес " прочитав статтю "Українець? Руки за голову!" де автор описує випадок,свідком якого він був. Як що коротко,то недавно автобус з паломниками з України їхавшими до Риму на Різдвяні свята,зупинили австрійські митники і посеред ночі хто в чім був,вигнали з автобуса на мороз. Автор порівнює той обшук з обшуками фашистів в часи другої світової війни. 

То що ж то було? Прояви фашизму австрійців чи просто звичайна неповага до українського народу?

Як на мене,то просто напросто-нас в Європі все менше і менше поважають! Особливо після останніх подій в нашій політиці. Якщо ми самі себе не поважаєм,і обираєм таку владу,та дозволяєм себе експлуатувати олігархам,то і в Європі нас не поважатимуть! Колись,наш народ обєднався,скинув ярмо режиму Кучми,і в Європі нас завважали,дивились на нас як на народ який щось може,а саме головне-поважає себе і свою волю! А що було далі?? Та нічого... На жаль... Наша "помаранчева команда" не змогла поділити звалившусь на них владу. Вони як ті щука,рак та либіть,почали тягнути країну в різні сторони,особливо враховуючи свої інтереси,а не інтереси народу. І про яку повагу може бути мова при такій бездарній владі?? А ви б поважали такий народ? У якого є досить не поганий потенціал стати однією з найрозвинішених та найбагатших країн світу? Думаю що не дуже... От і робіть висновки,чи будуть вас поважать в розвинених країнах світу? Якщо і будуть - то тільки із жалості,і будуть нам присилать гуманітарну допомогу,яку ми ж потім йдем і купуєм на секонд хенді. Невже ми,українці настільки бездарна нація,що нічого не можем і будем жить на те що нам подадуть олігархи та розвинені країни? Кождий вправі вибирать сам,як йому жить. Но як що ви,готові працювати за ті копійки що зараз нам платять,то чи ви хочете своїм дітям такого життя? Багато з наших співвітчизників живуть сьогоднішнім та завтрашнім днем,а про те,що буде через рік,мало хто задумується. А як на мене,то треба задуматись,а то якщо ми самі не будемо будувать свого майбутнього,то ніхто інших за нас його не побудує,і не прийде "добрий дядько" і зробить ваше життя в "шоколаді". Якщо і на далі керуватимуть країною партія олігархів, то щасливого і богатого майбутнього вам не світить,ну хіба що ви підприємець,який лиже жопу членам партії. Ну якщо комусь подобається лизати задницю то щож,приемного вам апетиту!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.