Корупція в МНС

07 лютого 2012, 21:01
Власник сторінки
0
801

Міністр невідомо за які заслуги призначив на посаду директора державного підприємства 23 річну дівчину. Дівчина зуміла розвалити роботу потужної структури, що 15 років виконувала державну программу.

Кажуть диктатор Франко говорив: «Для друзів - усе, для ворогів - закон».

Судять колишнього міністра, який протегував своєму водію, але від цього держава загалом не постраждала,  і не звертають увагу на те, що інший міністр невідомо за які заслуги призначив на посаду директора державного підприємства 23  річну дівчину. Дівчина зуміла розвалити роботу потужної структури, що 15 років виконувала державну программу.

28.06.2010 р. до конкурсного відбору на посаду директора ДП "Агентство інформації, міжнародного співробітництва та розвитку " Чорнобильінтерінформ" МНС України була допущена Нор Оксана Володимирівна. Вважається, що інші достойні кандидати не зголосилися. 21.06.2010 р. було оголошено про перемогу претендентки. Представляв колективу Агентства нового директора заступник міністра Скибяк Андрій Юліанович (http://www.chaspik.info/bodyfull/6871.htm ; http://ua.podii.com.ua/politics/2007/02/16/123009.html).

Оскільки представлення відбулося з грубим порушенням регламенту, а саме: не була озвучена біографія і програма діяльності нового директора, співробітники спробували самі заповнити цей пробіл.

В умовах конкурсу було зазначено наявність 5-ти річного стажу роботи на нижчій керівній посаді, якого претендентка звісно не мала. Також претендентка раніше не мала відношення до сфери діяльності Агентства ( видавництво газет і журналів, а також випуск телепрограми і виробництво фільмів). Але контракт з директором-початківцем за підписом Шуфрича був укладений не на рік, як це за звичай робиться, а зразу на 5 років! Панночка Нор закінчила юридичний факультет Львівського університету, деканом якого якийсь час був незмінний зав. кафедрою криміналістики академік Національної академії правових наук України Нор Василь Тимофійович.… Львів'яни, до яких зверталися за інформацією, наполегливо радили не конфліктувати з кланом Норів…. В Міністерстві говорили, що Нор і Скибяк (права рука Шуфрича) - родичі, а в інтернеті проскочила інформація про неформальні стосунки Шуфрича і юної директорки.

Варто додати, що в МНС внутрішня служба безпеки прикриває випадки корупції, коли це стосується вищого ешелону керівництва (ще при міністрі Шандрі службі надавалася інформація про схему відкатів, в якій було задіяне Агентство, але безрезультатно).

В Агентстві скорочені, як нерентабельні, ряд підрозділів, близько 20 працівників втратили роботу. Зрозуміло, що діяльність директора-дебютантки побічна тема. Просто є факт, на який прокуратура не звертає уваги: в результаті корупційної оборудки на важливу посаду була призначена невідповідна за професійними і людськими якостями людина, — Державі і громадянам нанесені матеріальні і моральні збитки.

ИСТОЧНИК:
http://www.ord-ua.com/2012/02/06/korupciya-v-mns/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Чернобыль,Балога,Шуфрич,МЧС,МНС,Чорнобиль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.