Податок на бездітних

24 лютого 2012, 10:19
Власник сторінки
невизначена
0
572

Податок на бездітних. Для чого? Можливо краще ввести відповідальність за аборти?

Недавно прочитав в новинах, що наші депутати Хочуть ввести новий податок. Додатково в казну будуть платити ті хто не завів дітей до 30 років. У звязку з тим, як і в кожної людини яка вміє думати, в мене виикло декілька запитань.
По-перше, не хотілося б забігати на перед (закон ще в розробці), але що робити людям які не можуть мати дітей, хочуть але не можуть. Можливо,в такому разі, потрібно подбати про підвищення стану охорони здоровя в країні? 
По-друге, продивився не дуже свіжу статистику, в якій говориться про 30 млн. абортів за час незалежності. 30 000000 абортів. 52 млн українців на час розпаду Союзу віднімаємо 7 млн. які виїхали і додаємо 30 млн які могли б народитися отримуємо 75 млн. Можливо я спрщую підрахунки але знаю одне якщо б було вжито заходів проти абортів то не було б потреби в дурному законі.
Вкотре роблю не дуже приємний висновок про наших законодавців, будь який закон потрібно приймати системно. Для того щоб ввести податок на бездітність потрібно подумати про всі наслідки. Потрібно подумати про стан пологових будинків, потрібно подумати про те що жодні пологи не обходяться без взятки. І на кінець, потрібно подумати про те що такий закон не потрібен, потрібно лише ввести жорстку відповідальність за аборти. В кінці кінців потрібно просто подумати, в нашому парламенті цього не вміють.
Будьмо уважні на наступних виборах.
      

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.