Залиште Київ і його символ - Каштанове лисття в спокої !

25 лютого 2012, 13:13
Власник сторінки
Creator
0
807
Залиште Київ і його символ - Каштанове лисття в спокої !

з 06.02.2012р. по 06.03.2012р. Стартовало голосование за логотип и слоган Киева??!


Сьогодні переглядаючи матеріал про те як однією з компаній Ахметова буде реконструйовано Київський ЦУМ, раптово натрапив на матеріал від 6-го лютого: ...Стартовало голосование за логотип и слоган Киева [http://www.the-village.ru/village/news/kiev_news/111617-kievlyane-golosuyut-za-novyy-logotip-goroda] ...Сегодня начался финальный этап конкурса на лучшие логотип и слоган Киева. 
Десять работ, ранее отобранных профессиональным жюри  (УВАЖНО ПОДИВІТЬСЯ на малюнок), опубликовали на сайте Newlogo.kiev.ua. 

Победителя определят голосованием, в котором могут участвовать все желающие. Отметить понравившуюся работу можно с помощью SMS, для этого нужно отправить сообщение на номер 4443 , написав в тексте слово «kyiv» и указав номер работы. Стоимость одного SMS — 1 гривна с учетом НДС. Количество сообщений, которое можно отправить с одного номера, не ограничено...

Напомним, конкурс «Лучший логотип Киева» стартовал 30 сентября (??!) прошлого года по инициативе Киевсовета. (???) 

...Его основная цель - формирование позитивного имиджа Киева за границей и увеличение его привлекательности на международной туристической арене. 
... жюри, состоящие из ведущих киевских дизайнеров и художников, отобрало из 130 присланных работ десяток наиболее удачных.  =)))))))))))))))))))))))))))
До конца января у авторов логотипов была возможность усовершенствовать свои работы...

Також перейшовши за пропонованим лінком до - ПРАВИЛ ПРОВЕДЕННЯ ГОЛОСУВАННЯ ЗА ЛОГОТИП КИЄВА   [http://newlogo.kiev.ua/pravila-provedennja-golosuvannja-za-logotip-kieva.htm] щоб зрозуміти хто ж проводить цей "славетний" конкурс... здригнувся від реготу коли побачив наступного "ЗАМОВНИКА"... Комунальне підприємство виконавчого органу Київради, тобто КМДА (Київської міської державної адміністрації) “Столиця”, а ще коротше: КП «Столиця»??!

перечитавши весь цей відвертий мухльож а саме:

Кількість СМС-голосів за кожного з Претендентів не обмежена. Вартість SMS повідомлення на номер хххх становить 1 грн з ПДВ, без ПФ (додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ). 
Технічним партнером виступив: ТОВ «АйФрі Україна» (Хто визначив та ким, і за якою процедурою??)

також особливо сподобалися пункти: 
2.3. Територія проведення Голосування: територія України.
3.1. Беручи участь у голосуванні, його Учасники надають тим самим свою згоду на публічне розкриття Організатором особистої інформації про Учасників Голосування в будь-якій формі і будь-яким способом на розсуд Організатора...
3.3. Організатор і Технічний партнер Голосування можуть здійснити розкриття і передачу отриманої інформації третім особам - субпідрядникам з організації та проведення Голосування. 
3.7. Організатор залишає за собою право змінювати умови Голосування, терміни Голосування, призупиняти, зупиняти, припиняти проведення Голосування.
3.10. Організатор і Технічний партнер Голосування не несуть відповідальності, якщо сталося несанкціоноване витрачання коштів з рахунків фактичних Учасників Голосування шляхом наявності доступу до використання номерів третіми особами, недієздатними, або частково дієздатними, в тому числі малолітніми та неповнолітніми.
3.11 Учасники розуміють і погоджуються, що беруть участь у Голосуванні на свій власний ризик...

і т.д. і т.п. і купа запитаннь!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Друзі я перепитаюсь... можливо я "проспав" усю осінь? Можливо я не читаю ворожої преси, як газету "Вечірній Київ" яку великий МЕР ВСІХ КИЯН - пан Льоня Космозила "скурив" разом з нашим гербом - каштановим листтям замість конопель?

Хтось може дати відповідь на запитання - це СМС-афера?!

Чи це буде Донецький СМС-Десант з голосами за Пальму Мєрцалова як символ падшего Києва??!

Рішенням ЯКОЇ сесії Київради проводиться даний конкурс?

Що курить голова КМДА Попов, напередодні своїх же, як він вважає, літніх мерських виборів?! 

ХТО З КИЯН ВЗАГАЛІ, ЯК ЧЛЕН ГРОМАДИ, ЗНАЄ ПРО ЦЕЙ ПСЕВДО-КОНКУРС від голови КМДА ПОПОва?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.