Розпочало роботу громадське об’єднання «Наш дім – Вінниччина»

05 березня 2012, 22:08
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
593
Розпочало роботу громадське об’єднання «Наш дім – Вінниччина»

Розпочало роботу громадське об’єднання «Наш дім – Вінниччина»

Саме Козятинський район і, зокрема, місто Козятин можна назвати першим центром цієї організації, адже лідер громадського об’єднання – депутат міської ради Ігор Зубко.

     Основне завдання, що поставив перед собою Ігор Миколайович, – згуртувати людей для вирішення спільних проблем: благоустрою міст та районів області, створення нових робочих місць і комфортних умов для відпочинку та розвитку земляків. І розпочато цю масштабну роботу із Козятинського району.

     - Наблизити стандарти гідного життя до кожного будинку, до кожної вулиці, налагодити ефективну взаємодію громади з владою із метою вирішення питань, які щоденно турбують кожного, – це наше основне завдання, –– наголосив лідер громадського об’єднання.

     Також він зазначив, що особисто підтримує ініціативу тих людей, які хочуть змінити своє життя на краще:

     - Якщо сидіти та чекати, поки хтось прийде і почне цікавитися, чи горить біля вашого під’їзду ліхтар і чи стоїть лавочка, – нічого не буде. Мешканці самі мають скеровувати владу. Це можна зробити, створивши орган самоорганізації населення.

     Незважаючи на те, що організація створена зовсім недавно, вона вже активно працює, реалізовуючи ряд проектів. Так, першими кроками об’єднання «Наш дім – Вінниччина» стала активна підтримка ініціативи облаштування зони відпочинку в районі Талимонівських ставків.

     Крім того, завдяки благодійній фінансовій допомозі особисто Ігоря Зубка районній спортивній школі «Колос», юні легкоатлети району змогли взяти участь у міжнародних змаганнях зі стрибків у висоту, що проходили у Львові, і гідно представити рідний край: трофеї спортсменів – три золоті та срібна медаль. І це не межа, адже лідер громадського об’єднання і надалі має допомагати розвитку молодіжного спорту на Козятинщині, зокрема, у закупівлі спортивної форми, фінансуванні участі в українських та міжнародних змаганнях, про що уже досягнута домовленість із директорами районної та міської спортивних шкіл.

     Взагалі, робота із молоддю, як підкреслив Ігор Миколайович, один із вагомих та перспективних напрямів роботи громадського об’єднання «Наш дім – Вінниччина». У планах організації – організовувати екскурсії школярам міста та району до інших міст України, забезпечувати їхню участь у цікавих та масштабних заходах у столиці.

     Поки що така діяльність розгорнута лише у Козятинському районі, але у перспективі – організувати активні філії громадського об’єднання «Наш дім – Вінниччина» і у інших районах області.

     Дійти до кожного мешканця, почути кожного подолянина, допомогти у вирішенні побутових, матеріальних проблем – планів у новоствореної організації багато. Але, як записано у Біблії, дорогу осилить той, хто йде. А по вдалому початку громадської роботи видно, що у активних членів об’єднання, зокрема, лідера Ігоря Зубка слово не розходиться із ділом.

Сайт  громадської організації«Наш дім – Вінниччина» http://nashdim.vn.ua/index.cgi

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.