Cправу проти херсонських студентів закрили! Під тиском громадськості

09 березня 2012, 17:25
Власник сторінки
журналист
0
585

Відповідь начальника УМВС у Херсонській області генерал-майора міліції Валерія Литвина на моє електронне звернення щодо кримінальної справи, порушеної за розклеювання однієї (!) сатиричної відозви

ПІД ТИСКОМ ГРОМАДСЬКОСТІ СПРАВУ ПРОТИ СТУДЕНТІВ ЗАКРИЛИ!!!

ВСІХ НАС ІЗ ЦИМ ВІТАЮ!

Відповідь генерал-майора міліції , начальника УМВС у Херсонській області Валерія Литвина на моє електронне звернення до нього щодо херсонських студентів Бардачова і Пушного, затриманих за розклеювання однієї (більше не встигли) сатиричної відозви.

9 березня, 17.29:

Шановна Наталю!

Кримінальна справа проти студентів була порушена для повного та об’єктивного встановлення всіх обставин. З’ясовано, що в діях студентів немає складу злочину. 09.03.2012 слідчим Дніпровського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області винесено постанову про закриття кримінальної справи згідно з ст.6 п.2 Кримінально-процесуального кодексу України (за відсутністю складу злочину).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.