Халяль скандал

12 березня 2012, 12:16
Власник сторінки
0
548

мясо


Халяль скандал.
Це не лише ошуканство з боку уряду,але й зазіхання на  наш суверинітет,на все французьке,на наші традиції,спосіб життя та погляди.На релігію або атеїзм і до того ж це знущання над тваринами,- такими  фразами рясніють вже кілька днів французькі форуми.
А справа в тому що в суботу жителі паризького регіону ( і не лише вони),дізналися  що без їхньої на то волі і жодної відповідної інформації  купують та споживають так зване м ясо халяль (з араб.дозволене законом),тобто м ясо тварин вбитих за релігійним мусульманським ритуалом, без попереднього приголомшення тварини. Останнім часом індустрія халяль у Франції набирає швидких обертів і ринок просто процвітає відповідаючи на попит щедрою пропозицією.
Аби мясо було справді повний халяль живій і  обовязково свідомій, повній всього її тваринного страху тварині в лежачій позиції повертають голову в сторону Мекки та промовляючи молитву перерізають горло аби стекла кров.Вбивати тварин халяль може лише мусульманин інакше мясо втратить всю свою чистоту.
За статистикою тварина без попереднього приголомшення (авт.електричним струмом 200-300 В,газовими сумішами або пневматичним пістолетом чи просто молотком), буде агонізувати приблизно 15 хвилин ... Фондація пані Бріжит Бардо бє на сполох вже кілька років звинувачуючи уряд у бездіяльності,а мусульман у варварстві чим вже не раз накликала на себе  судові позови та закиди у расизмі.
Чи лише в захисті прав та інтересів нац.меншин справа ? Адже на приголомшення тварини потрібний певний час та певні додаткові витрати,той же  ж таки струм чи газові суміші.А так мясна індустрія гарно заощаджує.
За інтернет опитуванням 61 відсоток французів  відчувають себе ошуканими і обурюються ситуацією що склалась.
 
Чому  християни не вимагають щопятниці обовязкового рибного меню? Чому моїй дитині насаджують їсти те чого вона не бажає ?,-запитують відвідувачі інтернету.Адже треба зазначити що у дитячих садках,школах,лікарнях та інших державних закладах  до вибору завжди буде,а часом і без вибору обовязкове халяль.
Як пояснюють противники халяль,цей метод є не тільки малогуманним ,але й небезпечний для здоров я людини.Саме він провокує небезпечні захворювання спричинені бактерією E.Coli .До речі кожного року саме через бактерію E.Coli у Франції захворює та помирає в середньому 100 дітей,адже їхній організм ще не настільки міцний як  у дорослих.
Уряд  спочатку ще намагався  спростувати цю вражаючу інформацію, що її вже  з великим успіхом використовує  лідер партії ФН(Фронт Національ) та кандидат у президенти пані Марін Ле Пен у своїй передвиборчій кампанії.
Вона обіцяє накласти вето на забій худоби без її попереднього приголомшення та саркастично нагадує своєму опоненту і ще дійсному президенту та одночасно кандидату в президенти пану Саркозі  про його обіцянку  2006 року в листі до пані Бріжит Бардо зобовязати усі бійні халяль перейти на обовязкове попереднє приголомшення тварин.
 P.S.: Нещодавно  Наша Ряба потішила мусульман в Україні підписавши угоду на продукцію м яса халяль http://ptichki.elitno.net/20120210382/nasha-ryaba-poluchila-sertifikat-s


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.