Дякую УЄФА за квитки!!!

24 березня 2012, 09:51
Власник сторінки
0
1107

Чому так важко замовити квитки?

Я люблю футбол, і ще більше люблю дивитись футбол на стадіоні тим більше коли грає наша збірна. Тому коли 6 років тому Україна та Польща отримала право проведення євро 2012 моїй радості не було меж. Тоді будучи студентом я виріши що обов`язково попаду хоч на одну гру нашої збірної.

Минуло 6 років, до євро залишається 100 днів. Я слідуючи всім правилам подачі заявок на сайті УЄФА подав заявку на квитки нашої збірної. Можете уявити мою радість коли я отримав листа , де я виграв  в лотереї і моя заявка пройшла. Нажаль не на всі матчі нашої збірної ,а лише на гру з Англією. Я виконав всі умови: поповнив свій рахунок на необхідну суму і став чикати , коли пройде мій платіж. В листі це було 20 березня. Але 23 березня в 22.00 на свою почту я отримав листа де мене повідомляють , що кошти з моєї карти не можуть зняти і просять перевірити мій рахунок та зв’язатися з моїм банком так як 23 березня буде здійснена остання спроба сплати моїх квитків. Звичайно я цей лист прочитав тільки в ранці 24 березня. Так в мене з карткою була одна проблема, як я узнав мені просто потрібно було збільшити ліміт на оплату в Інтернеті. Але це все я зробив тільки 24 березня.

 Зараз мені не скільки шкода квитків хоча осад в душі залишився, а мене обурює те що лист надійшов так пізно. Я намагався зв’язатися з УЄФА але на їхньому сайті тільки телефон де комп’ютер розповідає все те що написано і так на сайті. А з оператором зв’язатись немає можливості.

 Мене цікавить одне питання невже не було можливості зв’язатися раніше. Чи це було зроблено не випадково? Так що дуже дякую УЄФА за відчуття свята , яке воно мені зробило вже сьогодні.




   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.