Горе - благодійники

26 березня 2012, 09:24
Власник сторінки
0
723
Горе - благодійники

Сьогодні мені до рук попав дуже цікавий документ. Він стосується так званої благодійності.

Сьогодні мені до рук попав дуже цікавий документ. Він стосується так званої благодійності. Нещодавно був опублікований в одному з бюлетенів так званий звіт одного з народних депутатів. В звіті говорилося про допомогу спорту: футболу, волейболу, плаванню і т.д. Всі дякували депутату за благодійність. І ось сьогодні випадково в одному з офісів міста мені дали листа, щоб я прочитав і висловив свою думку.

Я був приголомшений, допомогу просила Прилуцька ДЮФШ «Європа». Перше, що спало на думку, Валерій Дубіль збіднів. Так, начебто, ні. Утримує приймальню з штатом близько 20 осіб, яким вчасно платить зарплату (з бюджету фінансується тільки три), видає бюлетень накладом 70000 примірників, який з розповсюдженням коштує 18600 грн. за один випуск. І тут – пожертвуйте 20000 грн. на транспорт для футбольної команди. А виявляється все набагато примітивніше – Прилуки не входять в округ, тобто зберемо кошти з підприємців, а я, Валерій Дубіль, буду звітувати перед виборцями Чернігова, який крутий я меценат! Повний пипец!!! Але у команди Дубіля ще висачило совісті розіслати цей лист всім чернігівським нардепам. Цікаво: хто в його команді такий «суперполітконсультант»??? Я б на місці кандидата вбив би таких. Щоб листі написати: «участь в даних змаганнях – виключно за рахунок батьківських внесків», «кошти буде використано на оплату транспортних витрат». Але робіть висновки самі про таких горе-благодійників.

Я просто розміщую листа…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.