Сесія Чернігівської обласної ради: з сенсацією і без сенсацій

29 березня 2012, 09:34
Власник сторінки
0
619

Сьогоднішня сесія Чернігівської обласної ради була надзвичайно цікавою та багатою на події.

Сьогоднішня сесія обласної  ради була надзвичайно цікавою та багатою на події.

Не сенсацією стала новина про  розпуск фракції партії Сильна Україна, яка влилась до складу Партії Регіонів. Але сенсацією став неочікуваний поворот – В. Атрошенко не захотів переходити до лав правлячої партії.

Під час сесії А. Мельник зачитав заяву М. Рудьковського про розпуск Соціалістичної партії і створення депутатської групи, яка матиме назву «За Чернігівщину» (не плутати з організацією «За Чернігів», головою якої є О. Савченко і не ототожнювати з організацією, яку я представляю).

Ото розкрутили бренд на свою голову! Кожен так і мріє повторити!

Але ще однією сенсацією стало ось що: депутат обласної ради В. Мельничук вніс в порядок денний  питання про призначення керівником Ділового Центру свого  доброго друга і за сумісництвом екс – заступника у той період, коли він був губернатором.  Валентин Васильович  таким чином зміцнює свої позиції напередодні виборів. ЗА проголосували 60 депутатів з 83 присутніх, 13 депутатів проголосували ПРОТИ. Але питання, що розглядалось, буде вирішено  позитивно, адже для цього було  достатньо голосів.

Як бачимо, наша війна з Демократичним Альянсом закінчилась поразкою для всіх.

Нітченко залишився ні з чим, Сидоренко не зміг пролобіювати свого зятя, а Бутенка, скоріше за все, звільнять.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.