Сексуальна свобода чи клуб геїв-націоналістів?

07 квітня 2012, 22:16
Власник сторінки
0
2696
Сексуальна свобода чи клуб геїв-націоналістів?

Сергій Ващук – волинський свободівець, заступник голови Волинської обласної молодіжної організації «Студентська Свобода» відмітився неординарними фото на яких він цілується з іншим хлопцем.

Україна декларує своє бажання приєднатися до Європейського Союзу. Як відомо однією з вимог вступу до нього є обов’язкове дотримання прав ЛҐБТ (ЛҐБТ – абревіатура, утворена від перших літер слів – лесбійки, ґеї, бісексуали, трансґендерні індивіди). Останнім часом в українському суспільстві розгортається гомосексуальна істерія. Відбуваються заходи на захист прав і свобод  гомосексуалів з боку деяких громадських організацій, партійних та релігійних діячів. А також вносяться зміни до законів які дозволяють одностатеві шлюби,  готується кілька гей-парадів.

Сергій Ващук – волинський свободівець, заступник голови Волинської обласної молодіжної організації «Студентська Свобода» відмітився неординарними фото  на яких він цілується з іншим хлопцем.

Нагадаємо, що офіційно ВО Свобода на Волині виступає проти гомосексуалістів http://www.volyn.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/028480/ , але як тоді пояснити наявність в їхніх рядах та ще й на керівних посадах людини з нетрадиційною орієнтацією??? Також Сергій Ващук закінчує ВНУ, він майбутній вчитель фізики. Питання в тому, чи можна допускати до дітей гея? І чого він може їх навчити?


Також стало відомо, що Сергій Ващук також є ще й помічником-консультантом депутата Луцької міської ради від ВО Свобода Андрія Калахана


Його колега Юлія Митрофанова із Сумської свободи, теж не відстає від свого волинського колеги і теж нещодавно була «застукана» на гарячому коли цілувалась із своєю партнеркою. 


Складається враження, що це якась закономірність. Свобода більше нагадує не націоналістичну партію а клуб геїв-націоналістів,  із комедійного  шоу «Файна Юкрайна». Можливо настав час провести внутрішньо партійну люстрацію?

Хтозна, що спонукає молодих людей до одностатевих стосунків. Можна це пояснювати віковим надлишком гормонів, або ж звичайною соціальною незрілістю. Виборцям у цьому випадку варто взяти інформацію до відома й у відповідальний момент поставити гарну крапку на чиїйсь політичній кар'єрі. Адже є ризик, що жертвами цих збоченців можуть стати ваші діти….
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.