ЄВРО за наш рахунок

24 квітня 2012, 14:41
Власник сторінки
0
690

Чому студенти, викладачі та вчителі повинні платити за нові стадіони?

не буду сперечатися про те, що Євро-2012 потрібне для України. хоча на мою думку воно не таке вже і важливе. судячи з того, як до цього ставиться більша частина світу, то вони тільки й чекають, що наша рідна держава осоромиться з цією затією. адже зрозуміло, що ми не дотягуємо до стандартів ЄС. тож навіщо даремно тужитися, би догодити якомусь там союзові?

але якщо вже ми досиділися до проведення ЄВРО, то потрбіно хоча б спромогтися підготуватися більш-менш гідно. ну хоча б постаратися! як я здогадуюся, бюджет не витримав удару по кишені. принаймні так говорять... тобто гроші закінчилися, а добудовувати треба. і де взяти ці кошти? ось тут на допомогу, наче Чіп і Дейл, поспішає соціально-активна частина суспільства - студенти, викладачі, вчителі. добровільно-примусово вони йдуть на канікули/у відпустку за свій власний рахунок. але чомусь нікого не хвилює, що цей самий рахунок не в кожного з них складає круглу суму. дехто латає дірки власного бюджету монетами номіналом в 50 копійок. і не більше! що робити цим нещасним, які живуть на 800 гривень в місяць? бомжувати на вулицях в кінці літа?? гадаю, що це цікава, навіть, прибуткова ідея, але...  не в таку прірву треба стрибати. 

що цікаво: куди розходяться гроші з бюджету? впевнена, що це питання турбує не лише мою молоду голівоньку. однією відповіддю майорить цифра в 14 (чи 16, точно не знаю) мільйонів грошових одиниць, які Віктор Янукович витратив на облаштування огорожі навколо свого маєтку. 14 мільйонів!!! та цієї суми вистачило б пів-України у відпустку відправити! а якщо можнат було б заглибитися далі, то дізналися б, хто і що купує собі на українському "олімпі", і куди грошенята зникають. добре ж вони вміють відмивати папірці... 

а студенти й далі жують чорний хліб, вкорочуючи власні витрати, аби протягнути два літніх місяці. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.