Якщо є мрія, її ніколи не пізно реалізувати

25 квітня 2012, 17:28
Власник сторінки
0
543
Якщо є мрія, її ніколи не пізно реалізувати

Відповідальність за дітей — одне з головних завдань, яке ставить перед нами життя.

Виховуючи двох дітей, я кожен день відчуваю радість батьківства. І саме з народженням малюків мене не полишало бажання допомогти тим, хто ще не знає такого щастя, але відчайдушно за нього бореться.

Так з’явилась мрія заснувати власний фонд, робота якого буде спрямована на допомогу тим, хто хоче народити дитину. Хто мріє чути дитячий сміх в своїй домівці, хто хоче відчути, яке це щастя, коли пізнім вечором босі ніжки твого сина чи доньки лопотять підлогою, щоб чмокнути тебе і побажати «Спокійної ночі».

Я впевнений, що результатом нашої роботи — саме нашої, бо фонд це не лише я, а колектив однодумців — стане втілення чиєїсь надії. Так, Фонд Валерія Смирнова вже підписав угоду про співпрацю з Київським інститутом педіатрії акушерства і гінекології, який вже понад 80 років є провідним закладом в галузі охорони здоров’я матері і дитини. Тепер ми — партнери.

Знаю точно: тим, хто мріє про дитину не потрібна пропаганда вічних цінностей. Їм потрібна реальна допомога. І саме цю — реальну допомогу — буде надавати наш фонд. Звертайтесь.

Також усіх небайдужих запрошую до співпраці. Нас таки має стати 52 мільйони!

Ваш Валерій Смирнов

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.