все навпаки....

31 травня 2012, 20:13
Власник сторінки
export sale's manager in the foreign trade department "Gur iplik" at the yarn mill - Gaziantep/ TURKEY
0
465

обличчя нації в репутації як держави в цілому, так і в кожному з нас зокрема

Цивілізація...популярність, мода - репутація... Репутація як кожної людини зокрема, так і держави  в цілому в обличчі цієї "кожної людини". Про що нарочуд часто забувають як  самі люди, їдучи закордон, так і забуває  держава, тобто взагалі про це не дбає. Живучи  не так далеко фізично, але абсолютно в другому кінці світу ментально, а саме в Туреччині, мимоволі починаєш звертати увагу на речі, про які раніше ніколи б навіть не задумалась...

Зовсім нещодавно всі українські новини,тай не тільки,  облетіла новина про дружин футболістів, які роздяглися для одного журналу  ніби-то заради перемоги своїх судженних. Хоча самим чоловікам від цього , за їх словами, байдуже. Абсурд. А де ж гордість чоловіча поділась? Тільки задумайтесь, Ваша дружина роздягається чуть не до гола, на неї крізь сторінки журналу ззираються всі можливі чоловіки , в т.ч. і різноманітні збоченці, молоді юнаки  тощо. Самі розумієте які процеси в цей момент відбуваються в головах цих людей... А їм від того ні зимно, ні тепло! Тай при чому тут перемога Євро? як така картина зможе допомогти в перемозі?! Хіба притягне в Україну ще більше туристів. Але з якою метою?.. Звичайно, ніхто не вправі засуджувати дівчат, оскільки це їх діло. Але хотілося б зрозуміти логіку  мужчин та й держав в цілому: одні на своїх жінок готові паранджу надіти аби на неї ніхто хтивими очима не глядів, а інші  навіть оком не змигують, дивлячись на оголену дружину на сторінках журналу. . Все абсолютно навпаки... Чому б не знайти якусь золоту серединку і не перегинати палку, підриваючи репутацію як країни, так і жінок?

Одне можна сказати з впевненістю  статус найкрасивіших жінок в світі , а саме українок,  -  це легковажні, доступні, готові на все, - не прикрашає націю  - ні жінок, ні тим паче мужчин, котрі в очах світу виглядають лузерами (хлопці , пробачте за правду ), бо не вміють догледіти жінку! Через цей статус подекуди навіть соромно в світі признатись, що ти з України, особливо тут на  Сході. Та не те що соромно, навіть небезпечно. Та про що тут говорити, якщо сам  Президент, котрий перший мав би дбати про репутацію своєї країни,  запрошує приїхати подивитись на красивих жінок на весні. А під час Євро-2012 «правозахисники рекомендують батькам вивезти своїх дітей з міст, де проходитимуть матчі фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, та пильно стежити за їхнім спілкуванням в Інтернеті. Про це під час презентації підсумків дослідження ситуації з дитячим секс-туризмом в Україні заявила президент Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда - Україна» Катерина Левченко. За її словамиУкраїна дуже активно ідентифікується як країна доступного і привабливого сексу» http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1449563

....як цікаво влаштоване життя: кожна людина, пройшовши через гучні забави,  спробувавши розпустного щастя, що зараз так модно, рано чи пізно починає думати про це з огидою, хотіти спокою, сімейного щастя тощо. То ж   чи не варто було б проаналізувати свій спосіб життя, виховання молоді, аби не допустити помилок, за які потім буде розплачуватись не одне наше  покоління?..

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.