Полювання за емоціями

04 червня 2012, 19:25
Власник сторінки
0
383

З роками стає все важче щиро усміхатися і доводиться розпочинати полювання за "позитивом", але чомусь все частіше трапляється так, що повертаємося ми без "здобичі".

Позитивні емоції сьогодні це розкіш, але справжні не синтетичні генеровані алкоголем чи іншою гидотою, яка викривляє свідомість. Чому з роками ми стали скупими на «позитив»? Мабуть, причина в тому, що ми його не там шукаємо. Щоденно ми переймаємося політикою, економікою, зароблянням грошей, нас цікавить чим займаються люди, яким байдуже до нас. І що це нам приносить? Тотальне розчарування і зростання ймовірності виникнення серцево-судинних захворювань.  Позитив не можна знайти у речах, які за своєю природою не можуть його містити. Політики завжди займатимуться тим, що забиратимуть «пряники» у одних і віддаватимуть їх іншим. Економіка ніколи не може бути стабільною, оскільки це гра правила якої ніхто ніколи не знає наперед. Заробляння грошей та будування кар’єри це процес, яким ніколи не можна наситися.

Я пропоную шукати позитив у простих речах: ранкових прокиданнях, усмішках рідних, хобі, яке для багатьох може здаватися дивакуватим, але водночас заставляє нас усміхнутися. Слід проникнутися дитячою безтурботністю у якій ми зможемо знайти спокій. Пригадаймо, скільки задоволення і радості у дитинстві приносив нам новий конструктор чи лялька? Сьогодні витрачаючи кошти на продвинуті гаджети, купляючи дорогі авто ми не можемо відчути того задоволення. Не там шукаємо. Вартує, мабуть, стати «простішими» і зрозуміти те що всіх грошей не заробиш. Чи не так?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: життя,людина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.