У Вінницькому медуніверситеті працювала „доктор Пі № 2”

06 червня 2012, 18:29
Власник сторінки
0
649

В переліку вчених України кандидата фармацевтичних наук Таміли Ковальчук немає. Але псевдокандидат навчала студентів на фармацевтичному факультеті Вінницького медуніверситету майже 4 роки.

Щоб здобути науковий ступінь кандидата фармнаук необхідно, перш за все, підготувати і захистити дисертацію та зібрати чималу кількість документів. А це, як правило, від 3 до 5 років наполегливої праці. Щомісячна доплата за науковий ступінь кандидата наук складає 15 відсотків посадового окладу, згідно з діючим законодавством України.

У квітні цього року комісія Державної інспекції навчальних закладів України Києва встановила, що Таміла Ковальчук працювала у Вінницькому медуніверситеті з січня 2007 р. по жовтень 2010 р., дисертацію ніколи не захищала, але мала диплом кандидата фармнаук.   

Дізнатися про тему кандидатської дисертації будь-якого науковця України можна з Інтернету: достатньо ввести його прізвище у пошукову систему, наприклад, Google. Ця інформація відкрита. Навіть, можна замовити через Інтернет повну версію захищеної кандидатської дисертації.

Знайти дисертацію та інші наукові праці Таміли Ковальчук в Інтернеті не вдалося.

Натомість на сайті http://www.univerlife.com/ є відгуки студентів про викладачів, зокрема про Тамілу Ковальчук: „19 декабря 2009 07:42. ... единственный кандидат фармацевтических наук в университете. Этого что мало?”.

Цікаво, для чого керівництву фармацевтичного факультету та університету протягом 4 років була потрібна псевдокандидат наук?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.