Підприємці готуються до массових акцій

11 червня 2012, 06:25
Власник сторінки
0
607
Підприємці готуються до массових акцій

Представники малого бізнесу занепокоєні роботою дозвільного центру. Більшіть з них не отримали документи вчасно.

В.о. начальника Головного управління внутрішньої торгівлі Голубов Станіслав Михайлович пояснює цю ситуацію тим, що держслужбовці перезавантажені роботою і невстигають. Дана ситуація поглиблює проблематику продовольчих крамничок, оскільки малі підприємці по 2 місяці чекають відповіді, а то і більше, хоча за нормативами їм мають дати відповідь протягом 10 днів (приклад документу можна побачити на зображенні: червоним підкреслена дата отримання відповіді - 31.05.12, синім - дата відправки документів - 24.04.12).
Не маючи дозволу на торгівлю, власники не можуть врегулювати питання з іншими документами, а інколи просто не встигають оплати пайову участь. Якщо ж підприємцю відмовили, то тут виникає теж проблема, адже він не встигає подати в суд на оскарження такого рішення. На сьогодні ситуція стала массовою. Підприємці обурені і готуються до массових акцій, якщо їх не почує влада.
Нагадаю, що від 05.06.12 ГО "Правозахист", яка обєднує понад 700 малих підприємців надіслала до представників Київської влади звернення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: МАФ,Київ,підприємці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.