Іноді наша молодість грає проти нас

12 червня 2012, 10:27
Власник сторінки
Інженер-конструктор
0
34

Казуси життя

Перебуваючи часто на буд. майданчиках, стикаюсь з різними ситуаціями,які як  кумедні, так і сумні. Наприклад проводячи технічний нагляд, і висуваючи робочому чи всій бригаді притензії, щодо виправлення виконаної роботи, я часто чую: "та ми вже 30 років будуємо, і все ок, а ти тут молодий будеш нам вказувати як потрібно..." Оскільки дані фрази приходиться чути частенько, я знайшов на них контр-фразу: "якщо Ви гарантуєте що данний зварний шов (наприклад) забезпечить міцність конструкції, то підпишіться в актах скритих робіт замість мене, і вкажіть обовязково, що я Вам говорив протележна". Як правило, реакція одна, людина ховає руки в кишені і щось бурмочачи відходить в сторону. 

Виходить що наша молодість в деяких ситуаціях грає проти нас. Це неправильно, адже можна 50 років щось робити і не знати що можна краще чи якісніше. Потрібно жити відкритим розумом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: строительство,проектирование
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.