Може вистачить?

09 липня 2012, 09:01
Власник сторінки
манагер
0
382

Не знаю, як Вас, а мене вже дістало те, що останні півроку, а то і більше у нас на Прикарпатті жодна подія не проходить без того, щоб хтось з кандидатів у депутати до неї не "примазвася"...

 Не знаю, як Вас, а мене вже дістало те, що останні півроку, а то і більше у нас на Прикарпатті (і думаю, що не лише у нас) жодна подія не проходить без того, щоб хтось з кандидатів у депутати до неї не «примазався».  Я розумію, що за теорією провідних маркетологів і піарщиків потрібно зробити щось хороше, а потім всім про це розповісти. Але ж і міру теж треба знати, як Ви вважаєте?

 Останньою краплею, що переповнила мою чашу терпіння став репортаж одного з наших медіа про святкування Івана Купала в одному з сіл Городенківського району, куди «завітав» САМ кандидат у депутати по цьому округу від однієї цікавої такої собі партії.  Не хочу називати його ім’я і прізвище з двох причин: перша – останнім часом і так стати нема куди, щоб його не почути, друге – Ви далі самі здогадаєтесь про кого йде мова, а зайвого піару йому робити щось зовсім не має бажання. Переглянув фотографії людей, які прийшли на це зібрання  і мені стало сумно. Втомлені важкою працею і браком будь-якого нормально відпочинку люди ( бо я сумніваюся, що багато з них мають доступ до таких благ цивілізації, як театри, кіно, фітнес-центри чи хоча б нормальні заклади громадського харчування, а не генделики, де можна зметикувати на трьох) перед концертом вочевидь були змушені годинами слухати дешеву пропаганду про те, як добре їм буде житися, коли вони виберуть цього кандидата і що коли він стане депутатом ВР, то подбає про кожного з них. Блін, ну совість треба мати ! Хочеш зробити справді щось добре – зроби це і Бог тобі поверне. Але зроби це щиро ! Я розумію, що давній римський вислів про те, що людям потрібен хліб і видовища і з ними далі можна робити все, що завгодно - ще ніхто не відміняв. Та чомусь мені здається, що людина, яка хоче цим методом прийти до влади в подальшому заб’є на всіх цих бідних людей великий болт і в кращому випадку згадає про них перед наступними виборами.

  Цей чолов’яга про якого я зараз веду мову за останні півроку встиг зробити дуже багато.  Всі свої «добрі справи» він робить через фонд з назвою, яку тільки лінивий ще не висміяв. Прихильність громадян до свого патрона фонд здобуває найрізноманітнішими методами: дарує книги сільським бібліотекам, організовує різноманітні екскурсії для освітян, займається благоустроєм парку Шевченка у Коломиї, освітлює центр Городенки, організовує караоке  і перегляд матчів Євро. Але, очевидно, улюбленою справою благодійника є дарування велосипедів. Протягом попередніх місяців від імені фонду,  дарувалися велосипеди листоношам Коломиї та Городенки. Але це дрібниці у порівнянні з організованою під патронатом цього добродія поїздкою для 150 осіб, більшість з яких були сільськими головами і представниками місцевого самоврядування, до Австрії. Офіційна мета поїздки – запозичення австрійського досвіду місцевого самоврядування.

Дуже б хотілося ознайомитися з інформацією, хто є жертводавцем цього фонду. Хоча, вочевидь ним є ми з Вами, бо сумніваюся, що кошти туди потрапляють не з тих грошей, які ставленики цього пана «позичили» з наших з Вами кишень, а тепер кидає нам же якісь подачки, щоб далі продовжити це коло.

 Не можна не згадати ще про одного кандидата, який в своїй передвиборчій кампанії використовує ресурси одно відомого гірськолижного комплексу. Але особливу вдячність виборці вочевидь мають висловити йому за доведення професійного футболу області до стану в якому той ще ніколи не був. Цілком ймовірно, що в цьому сезоні футбольний клуб «Прикарпаття» взагалі не буде виступати на професійному рівні. Принаймні до складу учасників цьогорічного розіграшу кубку України він вже не допущений. А такого не було ще ніколи ! Всі супер-пупер креативні  ідеї для цього пана формує піар-агенція однієї панянки, яка паралельно очолює одну молодіжну організацію, звідки вочевидь і черпає кадрові ресурси для своїх бізнес-проектів. А може вона ще Боже борони юзає в приватних цілях службовий принтер і ксерокс J ? Але це лише здогадки, а в автора не має інформації, яка може це підтвердити, як зрештою і спростувати.

 Інші кандидати у депутати теж намагаються за короткий час зробити багато добрих справ.

Виникає одне запитання – наскільки всі вони роблять це щиро? Але вочевидь воно риторичне…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.